Λαφαζάνης: Να ματαιωθεί η κατάπτυστη μνημονιακή φιέστα της ηγεσίας της ΓΣΕΕ

1816
Λαφαζάνης

Δήλωση Παναγ. Λαφαζάνη, Γραμματέα του Π.Σ της ΛΑ.Ε

”Καταγγέλλουμε με όλες τις δυνάμεις μας την ημερίδα που θρασύτατα και προκλητικά διοργανώνει η εξωνημένη ηγεσία της ΓΣΕΕ για την δεύτερη αξιολόγηση με ομιλητές τους ενόχους και υπόλογους για το ξεπούλημα της Ελλάδας και για μεγάλα μνημονιακά εγκλήματα σε βάρος της χώρας και του λαού μας Τσακαλώτο, Στουρνάρα, Χατζηδάκη, Σαχινίδη.

Η ηγεσία της ΓΣΕΕ με αυτήν την ημερίδαμνημονιακή φιέστα, κλιμακώνει τον αντεργατικό και αντικοινωνικό της κατήφορο, ρίχνει όλα τα προσχήματα και μετατρέπεται με τον πιο ξεδιάντροπο τρόπο σε υπαλληλικό παράρτημα του μνημονιακού μπλοκ, προκαλώντας βάναυσα τον κόσμο της μισθωτής εργασίας, τους ανέργους και τους συνταξιούχους.

Καταγγέλλουμε ιδιαίτερα το κατάπτυστο άρθρο του εκπροσώπου τύπου της ΓΣΕΕ, που το χρεώνεται απολύτως η θλιβερή ηγεσία της, με το οποίο προβαίνει σε ένα φασίζων παραλήρημα κατά της ΛΑ.Ε για την κριτική της στην ημερίδα της ΓΣΕΕ, φτάνοντας να εξαπολύει συκοφαντικές κατηγορίες σε βάρος της ΛΑ.Ε με υπονοούμενα περί τρομοκρατίας, για προβοκάτσιες, για εκφασισμό της κοινωνίας και άλλα εμετικά.

Η ηγεσία της ΓΣΕΕ δεν έχει κανένα δικαίωμα, καμιά εξουσιοδότηση και καμιά νομιμοποίηση να οργανώνει συνένοχα τέτοιες αποκρουστικές μνημονιακές φιέστες με όσους έχουν καταδικάσει και συνεχίζουν να καταδικάζουν τον τόπο στην υποδούλωση και την εξαθλίωση.

Η ΛΑ.Ε στηρίζει απολύτως την πρωτοβουλία του ΜΕΤΑ, συλλογικοτήτων και σωματείων για διαμαρτυρία στην ημερίδα της ντροπής την Τρίτη (13/6) στις 10 π.μ. στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών (Βασ. Σοφίας 9 και Μέρλιν 1) και καλεί τους εργαζόμενους και τη νεολαία να δώσουν το αγωνιστικό παρόν.

Η βρώμικη αυτή ημερίδα, ωμή πρόκληση στο συνδικαλιστικό κίνημα και τον κόσμο της εργασίας δεν πρέπει να διεξαχθεί αλλά να ακυρωθεί και να ματαιωθεί.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας