Λαφαζάνης: Στρατηγικό εθνικό έγκλημα η εκποίηση του ΟΛΘ. Να το αποτρέψουμε

1328
λαφαζάνης

Συνάντηση Λαφαζάνη και αντιπροσωπείας της ΛΑ.Ε με το Σωματείο εργαζομένων στο λιμάνι της Θεσ/νικης

Αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε αποτελούμενη από τους Παν. Λαφαζάνη, Χριστ. Σουλτανίδου, Δεσπ. Χαραλαμπίδου, Τάσο Κανταρά, Κων/να Ναθαναηλίδου, Πέτρο Γκότση συναντήθηκε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης με το Προεδρείο του Συλλόγου Εργαζομένων στο Λιμάνι της Θεσ/νικης (ΟΛΘ) και αντάλλαξαν αναλυτικά απόψεις για την πορεία και τις εξελίξεις στο λιμάνι.

Ο Παν. Λαφαζάνης, αφού ευχαρίστησε το Προεδρείο του Συλλόγου των εργαζομένων για την συνάντηση και την ενημέρωση, τόνισε ότι η ΛΑ.Ε με τη μεγαλύτερη δυνατή συνέπεια και αποφασιστικότητα θα συνεχίσει και θα ενδυναμώσει μέχρι τέλους τον αγώνα, μαζί με τους εργαζομένους στον ΟΛΘ, για να αποτραπεί το έγκλημα της εκποίησης του ΟΛΘ σε ιδιωτικά συμφέροντα.

Η συμφωνία παράδοσης του ΟΛΘ σε ξένα και εγχώρια διαπλεκόμενα συμφέροντα και συγκεκριμένα σε Γερμανικά, Γαλλικά, Κινέζικα και Τουρκικά συμφέροντα και στον “κυβερνητικό φίλο” Ιβάν Σαββίδη, θα αποτελέσει μέγα πλήγμα για την πόλη της Θεσ/νικης, την χώρα και την ελληνική οικονομία, αφού το δημόσιο θα απολέσει κέρδη και τον στρατηγικό έλεγχο νευραλγικού τομέα για τον σχεδιασμό των μεταφορών, την ανάπτυξη και την ασφάλεια της χώρας.

Αν η κυβέρνηση στο όνομα του Grinvest μετατρέπει την χώρα σε προτεκτοράτο, η ΛΑ.Ε θα αντισταθεί και θα ακυρώσει αυτούς τους βρώμικους και αντεθνικούς σχεδιασμούς.

20170913_125233

20170913_125221

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας