Λαφαζάνης: Παράνομοι πλειστηριασμοί εκτός αιθούσης του Ειρηνοδικείου από επίορκους Συμβολαιογράφους. Το κίνημα απέτρεψε τους πλειστηριασμούς

2491

Άνω-κάτω έγινε το Ειρηνοδικείο Αθηνών σήμερα Τετάρτη (3/5) από τις καταγγελίες του Παναγ. Λαφαζάνη για στημένους ανύπαρκτους πλειστηριασμούς, καταγγελίες που έγιναν την ώρα που το κίνημα απέτρεπε στο Ειρηνοδικείο Αθηνών 20 πλειστηριασμούς, ενώ συνολικά ματαιώθηκαν 38 πλειστηριασμοί στην Αττική.
Ο Παναγ. Λαφαζάνης σε δηλώσεις του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τόνισε ότι με επίκεντρο τους πλειστηριασμούς λειτουργεί στα Ειρηνοδικεία επί πολλά χρόνια ένα από τα πιο βρώμικα και διεφθαρμένα κυκλώματα στη χώρα.
Οι πλειστηριασμοί στήνονται, τόνισε ο Παναγ. Λαφαζάνης και στήνονται πρώτα απ’ όλα από τις τράπεζες, οι οποίες δεν προχωράνε σε πλειστηριασμό αν δεν βρουν εκ των προτέρων αγοραστή, ενώ αν πλησιάσει τρίτος ”παρείσακτος” για προσφορά, απομακρύνεται κακήν κακώς με απειλές και εκβιασμούς από τους πληρωμένους και διατεταγμένους από ”φουσκωτούς” και ”τραμπούκους” που ”περιφρουρούν” την διαδικασία.
Αυτήν την βρώμικη κατάσταση διέκοψε σε μεγάλο βαθμό το μεγάλο κίνημα κατά των πλειστηριασμών.
Εξαιτίας της δράσης του κινήματος πλειστηριασμοί ιδιαίτερα πρώτης κατοικίας και λαϊκών περιουσιών, σχεδόν, σταμάτησαν, τόνισε ο Λαφαζάνης.
Τότε είναι που το βρώμικο παρακύκλωμα βρήκε πλάγιους τρόπους για να αρπάξει λαϊκές περιουσίες, είπε ο Παναγ. Λαφαζάνης.
Αφού οι αίθουσες των Ειρηνοδικείων ήταν κλειστές, επίορκοι συμβολαιογράφοι ανέλαβαν το άθλιο έργο να εκπλειστηριάζουν παρανόμως, με ανύπαρκτους, εικονικούς πλειστηριασμούς και με το αζημίωτο περιουσίες εκτός αιθούσης του Ειρηνοδικείου στους διαδρόμους, στα τραπεζάκια του κτιρίου αλλά και σε συμβολαιογραφικά γραφεία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ!!!

Ο Παναγ. Λαφαζάνης παρουσίασε συγκεκριμένο πολίτη (Α.Π) που είχε πέσει θύμα τέτοιου παράνομου πλειστηριασμού, ο οποίος κατήγγειλε με έγγραφα την αρπαγή σε βάρος του.
Ο Παναγ. Λαφαζάνης υπογράμμισε, επίσης ότι το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του, θα υπάρξουν μηνύσεις σε βάρος του κυκλώματος για παράνομους και στημένους πλειστηριασμούς.
Αποκαλυπτικός ήταν ο διάλογος του Παν. Λαφαζάνη με συμβολαιογράφο στο Ειρηνοδικείο, η οποία είπε ωμά ότι, αφού η αίθουσα του Ειρηνοδικείου είναι κλειστή, τότε είναι νόμιμοι (!!!) οι πλειστηριασμοί στα τραπεζάκι των διαδρόμων, πλειστηριασμοί φυσικά εντελώς στημένοι.
Μάλιστα, η συμβολαιογράφος αυτή, της οποίας γνωρίζουμε το όνομα της, είπε ωμά ότι ο ίδιος Πρόεδρος των Συμβολαιογράφων έχει γνωμοδοτήσεις για τη νομιμότητα αυτών των κατάπτυστων πλειστηριασμών.
Και ο Πρόεδρος των Συμβολαιογράφων, λοιπόν, κάλυπτε χονδροειδής παρανομίες και απάτες;
Λέτε να το δούμε και αυτό;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας