Λαφαζάνης: Ατόπημα οι ενδεχόμενες ηχογραφημένες συνομιλίες Βαρουφάκη

1759
λαφαζάνης

Τι λέει ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας για τον Γιάννη Στουρνάρα

Επιθυμία μου ήταν να να μην μπω εξαρχής στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ώστε να έχω λυμένα τα χέρια και να κάνω κριτική καθώς έβλεπα εκ των προτέρων τις τάσεις υπαναχώρησης από τις προγραμματικές μας δεσμεύσεις. Μεταπείστηκα από την ομόφωνη, σχεδόν, επιμονή των συντρόφων μου στο Αριστερό Ρεύμα να συμμετέχω, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Για τις αποκαλύψεις του Γιάνη Βαρουφάκη είπε πως χρησιμοποιεί την περίοδο εκείνη για να κάνει επικοινωνιακό σόου ενώ εξέφρασε αμφιβολίες για το εάν έχει ηχογραφημένες συνομιλίες λέγοντας πως ένα έχει κάνει τέτοιο αυτό αποτελεί μεγάλο ατόπημα.
Κατηγόρησε τα συστημικά μίντια ότι υπονόμευσαν κάθε προσπάθεια αντιμνημονιακής πορείας της χώρας και ότι τον ίδιο τον έχουν πολεμήσει και ειδικότερα τον έχουν λοιδορήσει για τις θέσεις του περί επιστροφής της χώρας σε εθνικό νόμισμα.
Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας εξαπέλυσε πυρά στον Γιάννη Στουρνάρα υποστηρίζοντας ότι έπρεπε να είχε απομακρυνθεί από τη θέση του καθώς έπαιζε ρόλο τοποτηρητή της Φρανκφούρτης στην Ελλάδα και όχι του εκπροσώπου της Ελλάδας στην Φρανκφούρτη, ενώ για τα σκάνδαλα που έχει διαπράξει θα έπρεπε να ήταν στη φυλακή.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας