Λαφαζάνης: Έχουμε προδοτική κυβέρνηση πραξικοπηματιών και παρασυντάγματος

2492
baily

Με επίθεση στα μέσα ενημέρωσης και στην κυβέρνηση ξεκίνησε την τοποθέτηση του ο γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου για τις Γαλλικές προεδρικές εκλογές και την Πολιτική εκδήλωση της ΛΑ.Ε για τις Γαλλικές εκλογές την Πέμπτη (4/5) στο Cine Κεραμεικός στις 19:30.
Με τη συμμετοχή δύο στελεχών από την «Ανυπότακτη Αριστερά» του Jean Luc Melenchon, τον Hadrien Clouet και τον Μανόλη Κοζαδινό και με τη συμμετοχή του Στάθη Κουβελάκη, στελέχους της ΛΑ.Ε, αγωνιστή της Αριστεράς και Ακαδημαϊκού, ο κ. Λαφαζάνης επιχείρησε μια πρώτη αποτίμηση του αποτελέσματος του α’ γύρου.
«Ξέρουμε πόσο ο ρόλος της γαλλικής Αριστεράς επηρεάζει την Ευρώπη και τη χώρα μας που βρίσκεται κάτω από την μπότα των μνημονίων» είπε ο γραμματέας της ΛΑΕ, υπογραμμίζοντας τις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν το προσεχές διάστημα στη Γαλλία. 
Ο κ. Λαφαζάνης σημείωσε ότι νικητής των γαλλικών προεδρικών εκλογών είναι ο Μελανσόν και η γαλλική Αριστερά, που έδειξε ότι «είναι εφτάψυχη, είναι παρούσα και θα είναι η πρωταγωνιστική δύναμη το επόμενο διάστημα».
Ο γραμματέας της ΛΑΕ χαρακτήρισε «προδοτική» την κυβέρνηση Τσίπρα, καθώς όπως είπε, συνομολόγησε ένα 4ο μνημόνιο θηλιά στο λαιμό του ελληνικού λαού. «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν πρόδωσε μόνο το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά καταλύει κάθε δημοκρατικό θεσμό στη χώρα. Έχουμε κυβέρνηση πραξικοπηματιών και κυβέρνηση παρασυντάγματος”, τόνισε ο Παναγ. Λαφαζάνης.
Ο κ. Λαφαζάνης είπε ότι «η Γαλλία μας δίνει ελπίδα και κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας ως Αριστερά στην Ελλάδα» και πρόσθεσε ότι «η έξοδος της χώρας μας από την ΕΕ και το ευρώ, είναι η μόνη απάντηση για την έξοδο από την κρίση». 
Αναφερθείς στα κατεστημένα Μέσα Ενημέρωσης τα χαρακτήρισε «μέσα μαζικής προπαγάνδας, που έχουν καταδικάσει την χώρα σε καταστροφή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας