Καρατομήθηκε η κ. Παπακώστα για τις βολές στον Άδ. Γεωργιάδη!

2100
παπακώστα
 

Σε “ιερό” πρόσωπο έχει αναγορευθεί για τη ΝΔ ο Άδ. Γεωργιάδης. Παρά τις ψευδοδημοσκοπήσεις, η ΝΔ διανύει βαθύτατη κρίση και απουσία εμπιστοσύνης από την κοινωνία, την οποία μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, με την κατάρρευσή του, τη ξεπερνάει.

Με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, καρατομήθηκε η αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας, βουλευτής Β’ Αθηνών, Κατερίνα Παπακώστα, η οποία αντικαταστήθηκε από τον βουλευτή Αχαΐας, Ιάσονα Φωτήλα.

Είχε προηγηθεί ανάρτηση της κ. Παπακώστα στο Facebook με σχόλια για τη στάση του Άδωνι Γεωργιάδη στο θέμα της εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία.
Η κ. Παπακώστα ανέφερε: «Αφού ευχηθώ Καλή Ανάσταση και στον Άδωνι, θέλω να τονίσω ότι η μέρα σήμερα είναι μεγάλη για τη Χριστιανοσύνη για να απασχολεί με τα θέματά του …επειδή όμως πιστεύει ότι, ως αντιπρόεδρος, βάλλεται, θα συμφωνήσω και θα του προτείνω το αυτονόητο …έως ότου κλείσει η εξεταστική τις εργασίες της να απεκδυθεί του θεσμού … Επίσης η παράταξη δίνει τις μάχες και δέχεται τις επιθέσεις, να τονίσω ότι εδώ διαφωνώ με την προσωπική αναφορά του… τέλος, κανείς δεν είναι πολυτιμότερος της παράταξης στην οποία έχουμε την παράδοση, ο βίος και τα έργα μας να μην την εκθέτουν…».
Η κ. Παπακώστα είχε διατελέσει υφυπουργός Υγείας στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.
Εξάλλου, στην ανακοίνωση της ΝΔ για τους βουλευτές που θα συμμετάσχουν στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους:

  • Γιώργο Βλάχο, βουλευτή Περιφέρειας Αττικής

  • Γιώργο Γεωργαντά, βουλευτή Κιλκίς

  • Γιάννη Κεφαλογιάννη, βουλευτή Ρεθύμνης

  • Νότη Μηταράκη, βουλευτή Χίου

  • Χρήστο Μπουκώρο, βουλευτή Μαγνησίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας