Κάλπες που κυοφορούν τερατογενέσεις

1150

Διαβολοκούτια οι κάλπες, μεφιστοφελικά μαραφέτια, αντικείμενα άτιμα που συναγωνίζονται επί ίσοις όροις τα ΑΤΜ. Στα δεύτερα τοποθετεί ο κοσμάκης την κάρτα του και, εάν δεν δείξουν υπόλοιπο μηδέν, τον οδηγούν στην κατάθλιψη, υπενθυμίζοντάς του πως βγάζει τον μήνα μόνο αν είχε τρεις-τέσσερις εβδομάδες λιγότερες. Σηκώνεται απ’ τον καναπέ για να εναποθέσει τις ελπίδες του στις πρώτες, προτού ξαναβυθιστεί στις μαξιλάρες. Τις αφήνει κάτασπρες στη σχισμή, σωστό φτέρωμα κύκνου, πάλλευκες, αλαβάστρινες, χιονάτες και τις παρακολουθεί με απορία να σκουραίνουν. Σε κάνα δυο τέρμινα μεταλλάσσονται σε μελανές, εβενόχρωμες, πίσσα μαύρες, κατράμι. Ωστόσο το κάθισμα του σοφρά είναι βαθύ, σε καθηλώνει σαν κινούμενη άμμος.
Ο Γεώργιος Παπανδρέου, πολύπειρος κοινοβουλευτικός, διατεινόταν ότι οι ψηφοδόχοι θυμίζουν εγκύους· ποτέ δεν ξέρεις τι κυοφορούν. Τα υπερηχογραφήματα σε προϊδεάζουν εσχάτως, πολλαπλασιάζονται μολαταύτα οι τερατογενέσεις. Η δημώδης ρίμα «μαθές δεν εματάγινε τέτοιο κουτί ρημάδι, να ρίχνεις “όχι” το πρωί να βγαίνει “ναι” το βράδυ» διατηρεί δυστυχώς την ισχύ της στο διηνεκές. Το ζήσαμε τον Ιούλιο του 2015. Εξι μήνες νωρίτερα, η πλειοψηφία του πόπολου επέλεξε ΘΑλέξη, αλλά το Μαξίμου εξακολουθεί να φιλοξενεί τον ΘΑμαρά.
Λαϊκιστής ο Μετέωρος, κακόβουλος και αυθάδης, θα πείτε οι ακραιφνείς συριζαίοι. Χύνει πάλι την ιοβόλο χολή του στην κυβέρνηση της Αριστεράς (τρομάρα της). Σας διαβεβαιώ, αγαπητοί, ότι την παραπάνω διαπίστωση την κάνει ο ίδιος ο αρχηγός σας και όχι εγώ. Αλίευσα στη ραδιοφωνική «Ελληνοφρένεια» προεκλογική ομιλία του, τέτοιες μέρες ακριβώς πριν από τρία χρόνια. Απλώς απομαγνητοφωνώ: «Ολοι πια γνωρίζουν τι περιμένει τον ελληνικό λαό, αν ο κ. Σαμαράς επανεκλεγεί. Περιμένουν νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις. Μας περιμένει κατάργηση του ΕΚΑΣ για τους χαμηλοσυνταξιούχους, περαιτέρω αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, κατάργηση των κατώτατων συντάξεων σε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, αυξήσεις στον ΦΠΑ, στα τρόφιμα, στους λογαριασμούς ρεύματος, ύδρευσης, φυσικού αερίου, ακόμα και στον τουρισμό, που είναι ό,τι έχει απομείνει χωρίς να έχει το κεφάλι μέσα στο νερό, πνιγμένο».
Ο τέως αρχηγός της Νου Δου και πειθήνιος εντολοδόχος των δανειστών είχε συμφωνήσει μαζί τους μυστική ατζέντα με ειδεχθέστερα μέτρα. Την αποκάλυψε ο κουμουνδουριστής ηγέτης: «Κι ακόμα μας περιμένει κάτι χειρότερο, κάτι που προσπαθούν να μας κρύψουν με νύχια και με δόντια και είναι οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας που θα είναι πια ανεξέλεγκτοι». Δράττεται της ευκαιρίας το ανυπόμονο ακροατήριο και τον διακόπτει εν χορώ: «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη (τρις)». Ως άλλος Ανδρέας ο ομιλητής επαυξάνει: «Ναι, εμείς λέμε “Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη” με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».
Σκέφτεστε τι κακό θα μας έβρισκε εάν, ο μη γένοιτο, η κάλπη αναδείκνυε νικητή τον καραμπουζουκλή Καλαματιανό και όχι το αξιολάτρευτο όσο και ειλικρινέστατο παιδί του λαού απ’ το Αθαμάνιο Αρτης; Ο ΘΑντωνάκης μετερχόταν το ακλόνητο επιχείρημα πως οσονούπω εξερχόμεθα από τα μνημόνια (κάτι θυμίζει). Ο θεϊκός ΘΑλέξης τον αποστόμωνε: «Αλήθεια κ.κ. της κυβέρνησης, θα τελειώσει το Μνημόνιο; Δηλαδή θα τελειώσουν και τα μέτρα που επιβλήθηκαν μέχρι τώρα και έχουν κάνει την Ελλάδα αγνώριστη; Θα τελειώσουν τα χαράτσια, θα τελειώσουν οι περικοπές σε μισθούς, θα τελειώσουν οι νόμοι που διαλύουν τις εργασιακές σχέσεις; Το Μνημόνιο με σας δεν τελειώνει. Γίνεται καθεστώς. Μονιμοποιείται». Πόσο δόλο περιέχει, άραγε, τούτη η οβιδιακή μεταμόρφωση;
*Πηγή: efsyn.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας