Θρασύτατος ο Α. Γεωργίου: Καταδικάστηκα γιατί ενήργησα βάσει του νόμου!

2043
Γεωργίου

Θρασύτατος ο Α. Γεωργίου, έχοντας τις ”αποικιακές” πλάτες της ΕΕ, εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά του δικαστηρίου,Τριμελές Πλημμελειοδικείο Εφετών, που τον καταδίκασε σε δυο χρόνια φυλακή, αποδίδοντας στην ουσία δόλο στην ομόφωνη απόφαση των δικαστών!
Δυστυχώς, όλο το μνημονιακό μπλοκ εσωτερικού και κυρίως εξωτερικού, έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να βγάλουν λάδι των διατεταγμένο υπάλληλο τους στην Αθήνα και μεγαλοστέλεχος του ΔΝΤ.
Στους Financial Times, όργανο των διεθνών χρηματιστικών κύκλων, μίλησε από τις ΗΠΑ ο πρώην διευθυντής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέας Γεωργίου. «Καταδικάστηκα γιατί ακολούθησα την αρχή της επαγγελματικής ανεξαρτησίας, όπως απαιτεί ο νόμος σε Ελλάδα και ΕΕ» τόνισε, δηλώνοντας ότι προσφεύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο.
Ο ίδιος προσθέτει: «Θα υπερασπιζόμουν και θα εφάρμοζα την αρχή ξανά σήμερα δίχως δισταγμό και το ίδιο θα έπρεπε να κάνει κάθε επικεφαλής μίας στατιστικής αρχής.»
Η εφημερίδα παραθέτει απόψεις σχολιαστών που στην ουσία θεωρούν τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ αποδιοπομπαίο τράγο.
Μάλιστα ο Άρης Χατζής, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας μιλά για «Καφκική μορφή πολιτικής δίωξης».
Ο κ. Χατζής, βεβαίως, δεν έχει διανοηθεί ποτέ να μιλήσει για την Καφκική τραγωδία που περνάει ένας ολόκληρος λαός αυτά τα μνημονιακά χρόνια!
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας