Η ραγδαία ανοδική δυναμική της ΛΑ.Ε και το χειραγωγούμενο δημοσκοπικό παιχνίδι

7279
δημοσκόπηση

Είναι τόση και τέτοια η δυναμική που αναπτύσσει, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, η ΛΑ.Ε με την δράση της και την επιρροή της, που αυτήν την δυναμική, πλέον, την αναγνωρίζουν οι πάντες, φίλοι και κυρίως αντίπαλοι και εχθροί κάθε εναλλακτικής προοπτικής.
Όλα, σχεδόν, τα οικονομικοπολιτικά κέντρα του κατεστημένου και ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, άσχετα με το τι λένε δημοσίως, όχι μόνο αναγνωρίζουν και σχολιάζουν στις ιδιαίτερες συζητήσεις τους την ραγδαία ανοδική πορεία της ΛΑ.Ε αλλά και έχουν θορυβηθεί έντονα από την εξέλιξη και τις νέες δυνατότητες που αυτή προκαλεί για την συγκρότηση ενός μετώπου όλων, χωρίς εξαίρεση, των ριζοσπαστικών αντιμνημονιακών δυνάμεων για την διέξοδο και την ανασυγκρότηση της χώρας.
Μόλις, όμως, αυτή την αυξητική δυναμική της ΛΑ.Ε άρχισαν, έστω «κουρεμένα» και δειλά, να την εμφανίζουν κάποιες δημοσκοπήσεις, αφού πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί εντελώς γιατί «βγάζει μάτι», έσπευσαν έντρομοι από τον ΣΥΡΙΖΑ και τα σκληρά κέντρα του κατεστημένου, να τραβήξουν τα αυτιά στους «ατακτούντες» δημοσκόπους, έστω και αν αυτοί δεν λένε όλη την αλήθεια και να τους επιβάλουν απόλυτη πειθάρχηση στους κανόνες της γερμανικής αποικίας της ευρωζώνης και στο μνημονιακό σύστημα.
Νεότερη δημοσκόπηση σε Κυριακάτικη εφημερίδα, επιχειρεί, πέραν των άλλων, να δώσει το σήμα για να «μαζευτεί» η δυναμική της ΛΑ.Ε σε «ελεγχόμενα» από το σύστημα δημοσκοπικά πλαίσια.
Θα επανέλθουμε σύντομα σε αυτήν την τακτική. Όπως σύντομα, μου λένε από την ΛΑ.Ε, ότι θα ζητήσουν γενικότερη νομική και δικαστική έρευνα για τον έλεγχο και την απόδοση ευθυνών στον ρόλο και την λειτουργία των δημοσκοπικών εταιρειών. Και τότε θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!
Ο κόσμος πρέπει αν γνωρίζει ότι το πολιτικό σκηνικό και η διάταξη δυνάμεων, που εμφανίζουν, με το αζημίωτο, οι δημοσκοπικές εταιρείες, είναι διάτρητο, πλαστό και χειραγωγούμενο.
Η πολιτική εικόνα της κοινωνίας, έστω και «βουβή», είναι πολύ διαφορετική και σε άλλη κατεύθυνση.

Κ.Τ

1 σχόλιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας