Η πασαρέλα των αρχηγών στο Μαξίμου υπό τα χαμόγελα Τσίπρα. Ενημερώνονται…

2454
Μαξίμου

Εντυπωσιακή πασαρέλα των αρχηγών των κομμάτων της Βουλής στο Μαξίμου για συναντήσεις με τον Αλ. Τσίπρα.
Θέμα των συναντήσεων η ενημέρωση για το eurogroup και οι εξελίξεις στο Κυπριακό.
Δεν μας είπε, όμως, κανένας αρχηγός αν από την ενημέρωση που του έγινε από τον Αλ. Τσίπρα έμαθε κάτι παραπάνω και το οποίο δεν ήξερε.
Απλώς οι αρχηγοί των κομμάτων γίνονται το στημένο ντεκόρ για να διαμορφώνεται, πέρα από τα αντιπολιτευτικά λόγια, ένα ευχάριστο πολιτικό οικογενειακό τοπίο ιδιαίτερα ευνοϊκό για ένα πρωθυπουργό που αλυσοδένει την χώρα και τον λαό μέχρι το 2060 και ξεπουλάει μαζί με τον Αναστασιάδη την Κύπρο.
Και καλά τα μνημονιακά “συνεταιράκια” του πρωθυπουργού Μητσοτάκης, Γεννηματά, Θεοδωράκης, Λεβέντης δικαιολογούνται πλήρως στο θέατρο που παίζουν, με τον Λεβέντη να αποκαλύπτει την ετοιμότητα του πρωθυπουργού για συγκυβέρνηση με ΝΔ, ο Δ. Κουτσούμπας τι δουλειά έχει να χώνεται πάντα ως “θεσμικός” κολαούζος σε παιχνίδια σκοπιμοτήτων.
Εκτός και αν ισχύει ότι δεν μπορεί ποτέ να λείψει ο Μάρτης από την Σαρακοστή…

2 Σχόλια

  1. Προφανώς δεν ακούσατε τη δήλωση που έκανε ο Κουτσούμπας εξερχόμενος!
    Κατά τα λοιπά, ΟΜΠΙΝΤΑ…
    Σπύρος Καυτατζόγλου
    Μαθηματικός
    Μέλος ΚΚΕ

    • Φυσικά και την ακούσαμε… Παρακολουθούμε, ούτως ή άλλως, συνολικά την πολιτική ειδησεογραφία και δεν θα μπορούσαμε να την παραλείψουμε…
      Το ερώτημά μας, ωστόσο (και το ερώτημα του άρθρου) είναι τι ακριβώς ήθελε εκεί ο Δ. Κουτσούμπας, σε τι έγινε ο ίδιος σοφότερος (και μαζί του κι εμείς) από την δήθεν «ενημέρωση» του Τσίπρα και τι καινούργιο είπε και ο ίδιος στα ΜΜΕ. Δεν κρίνουμε τις θέσεις του ΚΚΕ, μιλάμε για το νόημα της ίδιας της ενέργειας.
      Κατά τα λοιπά, από την δική μας πλευρά δεν υπάρχει καμία ΟΜΠΙΝΤΑ (πικρία)… Σε άλλους την διακρίνουμε αυτή, πιθανόν επειδή τους χαλάμε τη «σούπα» (δεν αναφερόμαστε σ’ εσάς προσωπικά)… Αλλά, ας είναι…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας