Η Κομισιόν στέλνει προκλητικά την υπόθεση Γεωργίου στο Eurogroup!!!

2863
ύφεση

Την ανησυχία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του πρώην επικεφαλής της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Γεωργίου, εξέφρασε εντελώς κυνικά, με αυθάδεια και αντιθεσμικά, σήμερα, Τετάρτη, από τις Βρυξέλλες η Ανίκα Μπράιτχαρτ, εκπρόσωπος του Επιτρόπου Οικονομίας, Πιερ Μοσκοβισί.
Όπως ανέφερε προκλητικά η κ. Μπράιτχαρτ, η υπόθεση του Ανδρ. Γεωργίου θα εξεταστεί από τα κράτη-μέλη στο πλαίσιο του Eurogroup.
«Aυτό που έχει για εμάς -την Επιτροπή- σημασία είναι η ανεξαρτησία της ΕΛΣΤΑΤ να προστατεύεται με βάση το νόμο και παράλληλα οι άνθρωποι που εργάζονται εκεί να προστατεύονται με βάση το νόμο. Γι’ αυτό και παρακολουθούμε με ανησυχία αυτές τις εξελίξεις», ανέφερε χαρακτηριστικά η Α. Μπράιτχαρτ. Καταλήγοντας, η εκπρόσωπος του Π. Μοσκοβισί υπενθύμισε ότι η απόφαση του Δικαστηρίου είναι ανοικτή για προσφυγή και ως εκ τούτου η υπόθεση δεν έχει κλείσει.
Η Κομισιόν γράφει στα παλιά της τα παπούτσια τα ελληνικά δικαστήρια, όταν δεν την αρέσουν οι αποφάσεις τους και, κατά πρωτοφανή τρόπο, δηλώνει ότι θα μετατρέψει σε ειδικό δικαστήριο το ίδιο το Eurogroup, ένα άτυπο ανεξέλεγκτο Κοινοτικό όργανο, στο οποίο θα τεθεί προς συζήτηση, άκουσον-άκουσον, η υπόθεση Γεωργίου.
Το εντυπωσιακό και περίεργο είναι ότι επί όλων αυτών των κινήσεων, στο εσωτερικό και κυρίως από το εξωτερικό, πρώτα απ’ όλα από την Κομισιόν, που μεταχειρίζονται τη χώρα ως κάτι χειρότερο από την πιο άθλια ”μπανανία”, δεν υπάρχει έστω και για τα μάτια του κόσμου κυβερνητική αντίδραση!!!
Δυστυχώς, την Ελλάδα την έχουν τελειώσει και μόνο ελάχιστοι είναι αυτοί που σηκώνουν το ανάστημα τους για να υπερασπίσουν την αξιοπρέπεια της. Πότε άραγε θα ξεσηκωθούμε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας