Η Εφ. Συν. «ξαναχτυπά» (μαζί με Κούλογλου!)

3876

«Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι» μας έλεγαν στελέχη της ΛΑ.Ε.
Ούτε κουβέντα η Εφ. Συν. της Δευτέρας (16/1) για τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου της ΛΑ.Ε, για την εισηγητική πολιτική ομιλία του Παν. Λαφαζάνη, για τις παρεμβάσεις των δεκάδων μελών του, για την ομόφωνη απόφασή του. Το ίδιο και η ιστοσελίδα TVXS του Στέλιου Κούλογλου, ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε μια λέξη για το Πολιτικό Συμβούλιο της ΛΑ.Ε, τόνιζαν τα στελέχη της τελευταίας.
Αντίθετα, η Εφ. Συν. με περίοπτο πρωτοσέλιδο θέμα και περίοπτη φωτογραφία των ενόχων και συνενόχων, αφιέρωνε την ίδια μέρα δύο ολόκληρες πανηγυρικές, σχεδόν, σελίδες (ανάλογη τακτική και από το TVXS) στο «Προσκλητήριο εφέδρων» των «παλιών στελεχών» του ΠΑΣΟΚ από τη Φώφη Γεννηματά. Όλο το αμαρτωλό κύκλωμα που κατέστρεψε, λήστεψε, καταχρέωσε και λεηλάτησε τη χώρα ήταν στις στήλες της, με τον ΓΑΠ στην πρώτη γραμμή, αντί στο Ειδικό Δικαστήριο. Βλέπετε, οι παλιές αγάπες δεν κρύβονται και αναζωογονούνται!
Ενώ, λοιπόν, Εφ. Συν. (και από κοντά ο νεο-Συριζαίος ευρωβουλευτής) δε βρήκε λέξη να πει για το Πολιτικό Συμβούλιο της ΛΑ.Ε, σε αντίθεση με το αμαρτωλό κύκλωμα του χειρότερου δυνατού ΠΑΣΟΚ, το μόνο που βρήκαν να γράψουν και να σχολιάσουν, μας έλεγαν τα ίδια στελέχη της ΛΑ.Ε, ήταν η αποχώρηση από την ΛΑ.Ε της «Κομμουνιστικής Οργάνωσης Ανασύνταξη».
«Αυτό θα πει αντικειμενική δημοσιογραφία», μας τόνιζαν κάποιοι παλαιότεροι του δημοσιογραφικού χώρου. «Γλείφουμε ΣΥΡΙΖΑ μέχρι εκεί που δεν παίρνει, ανακαλύπτουμε νέες δόξες με όλα τα λαομίσητα πρόσωπα του ένοχου ΠΑΣΟΚ και το μόνο που έχουμε να γράψουμε για την ΛΑ.Ε, την οποία την έχουμε γενικώς δημοσιογραφικά ενταφιασμένη, είναι η αποχώρηση της “Κομμουνιστικής Ανασύνταξης”, γιατί έτσι νομίζουμε ότι πλήττουμε την ΛΑ.Ε». Δοξάστε τους και τιμήστε τους με την απεριόριστη ευπείθειά τους.
ΥΓ: Τα στελέχη της ΛΑ.Ε τόνιζαν ότι δεν έχουν τίποτα με την «Κομμουνιστική Ανασύνταξη» και τα άλλα στελέχη της «Εργατικής Απάντησης» που αποχώρησαν. Δεν συμμεριζόμαστε, έλεγαν, τις απόψεις τους (η ΛΑ.Ε μοχθεί για την επαναθεμελίωση της Αριστεράς, διαθέτει έγκυρη εναλλακτική πρόταση με έξοδο από την ευρωζώνη, σύγκρουση και ρήξη με την ΕΕ και ένα πρόγραμμα αντιλιτότητας, διεξόδου και ανασυγκρότησης με προοπτική έναν νέο αξιόπιστο σοσιαλισμό), αλλά σεβόμαστε πλήρως τις επιλογές τους και θεωρούμε πολύ σημαντικό ότι την ανάγκη της συνεργασίας και του μετώπου της Αριστεράς, κάτι που έχει στην προμετωπίδα της και επιδιώκει ανυστερόβουλα η ΛΑ.Ε, θεωρούν απαραίτητο να τη στηρίξουν. Αυτό το μέτωπο είναι σήμερα που πρωτεύει σε σχέση με όλα τα άλλα στην Αριστερά και στον τόπο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας