Η ανάρρωση της τραυματισμένης αριστεράς

μαρτίου

Πολλές φορές ο θυμόσοφος λαός μας λέει <<Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα>>, αυτό ακριβώς ταιριάζει γάντι θα λέγαμε στη περίπτωση της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε), η οποία σε συνθήκες αποκλεισμού, απομόνωσης ,εξαφάνισης Δημοκοπικής , παλεύει με άνισες συνθήκες να προβάλλει την ολοκληρωμένη πολιτική της πρόταση.

Το σημαντικό όμως είναι ότι ο Σύρριζα παρά την μετάλλαξη του και την πλήρη προσχώρηση του στο μνημονιακό στρατόπεδο χρησιμοποιεί ξεδιάντροπα το όρο Αριστερά φυσικά για ευνόητους λόγους , όμως για εμάς και δεν αναφέρομαι σε ταξικά και πολιτικά συνειδητοποιημένα άτομα, αλλά σε κόσμο η ακροατήριο που κάθε μέρα πολιορκείται ιδεολογικά και πολιτικά από τα ξεπουλημένα ΜΜΕ και δεν μπορούν να γνωρίσουν η να αφουγκραστούν τις πραγματικές ιδέες και αξίες της αριστεράς, ταυτίζοντας τον μνημονιακό Σύρριζα με την αξιακή Αριστερά.

Επίσης να τονίσουμε ότι <<Η Οικονομική αλήθεια είναι αδυσώπητη. Οταν γίνει κτήμα του λαού θα επιβληθεί και θα νικήσει.(Προλ. Ν.Κιτσικηστη παρουσίαση του βιβλίου <<Η βαριά βιομηχανία στη Ελλάδα>> του Δ.Μπατση.

Όμως ο απλός κόσμος στη ύπαιθρο ,στα καφενεία, στους δρόμους ,στα καφέ, στους χώρους δουλειάς πρέπει με υπομονή με απλά και κατανοητά λόγια να έρθουμε σε επικοινωνία και να τους πούμε οτι:

1) Αριστερά δεν είναι αυτή που βγάζει τα σπίτια του λαού σε πλειστηριασμό.

2) Αριστερά δεν είναι να φορτώνεις κάθε μέρα με φόρους και χαράτσια τα λαϊκά νοικοκυριά.

(βλέπε χαράτσια σε δασικούς χάρτες, πράσινος φόρος, τα τέλη στις γεωτρήσεις ,προμήθεια 1,5% υπέρ των Τραπεζών για εισπράξεις μέσω μηχανήματος pos.

3)Αριστερά δεν είναι οι συνεχείς μειώσεις σε συντάξεις και στους μισθούς.

4)Αριστερά δεν είναι η ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη.

5)Αριστερά δεν είναι να να ξεπουλάς όσο και όσο την Δημόσια περιουσία και τις πλουτοπαραγωγικές σου πηγές κλ.π

6)Αριστερά είναι η οσο το δυνατόν μεγαλύτερη κοινωνική ευημερία σε όλους όπως δουλειά για όλους, παιδεία για όλους,υγεία για όλους και σαφώς όχι στη μεγιστοποίηση του κέρδους των λίγων διότι αυτή η μαθηματική εξίσωση είναι αδύνατος για την Αριστερά .

Πάρα πολλά θα μπορούσαμε να προσθέσουμε όμως είναι ιστορικό μας χρέος και καθήκον να

επουλώσουμε τις πληγές μας και να οργώσουμε όλη την χώρα και να παρουσιάσουμε την ολοκληρωμένη πολιτική μας πρόταση για την έξοδο η διέξοδο από την κρίση ερχόμενοι σε επαφή με την

Νεολαία , τους αγρότες, και όλο τον κόσμο που ανταμώνει στα πανηγύρια και στα φεστιβάλ

<<οι καιροί ου μενετοί>> όπως έλεγαν οι αρχαίοι μας, δεν ησυχάζουμε μπορούμε να δημιουργήσουμε το νέο πλειοψηφικό ρεύμα μαζί με όλες τις άλλες αντιμνημονιακές δυνάμεις και να συγκρουστούμε με το σύστημα ,η λαϊκή αυτοοργανωση,η ενότητα ,η οργανωμένη πάλη και το δίκιο του αγώναμας είναι τα όπλα μας.

Εμπρός σύντροφοι ξεσηκωθείτε ,κανένας εφησυχασμός,οργασμος δουλειάς παντού, μέχρι το τελευταίο απόμακρο χωριό , καλύβι και στάνη .

Σημ. Καλό είναι οι φίλοι από συγγενείς πολιτικούς  χώρους να αφήσουν τον επαναστατικό βερμπαλισμό διότι τα δόγματα είναι κενού περιεχομένου χωρίς αντίκρισμα στη κοινωνία .Ο Σοσιαλισμός είναι μια μακροχρόνια διαδικασία διαμόρφωσης συνειδήσεων.

Ο Παναγιώτης Κορισιάνος είναι μέλος της Ν.Ε ΛΑ.Ε Ηλείας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας