Εισαγγελέας για τον έλεγχο των δημοσκοπήσεων και την πλαστογράφηση τίτλων Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων δεν υπάρχει;

2147

Μερικοί θεωρούν ότι είναι, περίπου, ιδιοκτήτες αυτής της χώρας και μπορούν ασύδοτοι να αυθαιρετούν, να σφετερίζονται τίτλους και να παραπλανούν, καταστρέφοντας ανηλεώς τη χώρα.
Για άλλη μια φορά, πολλοστή και ανιαρή, εν μέσω διαφημιστικών πολυβολισμών και με περισπούδαστο σοβαρότατο ύφος, βαρύγδουπη παρουσία και αποκαλυπτική των διαθέσεων της κοινωνίας στάση χιλίων καρδιναλίων, ο Μαραντζίδης, συνεπικουρούμενος από την Σία Κοσιώνη και τον Παύλο Τσίμα, παρουσίασαν ως δήθεν δημοσκόπηση μια άνευ προηγουμένου ”στημένη” παράσταση για έναν ρόλο και ένα σκοπό: την εξυπηρέτηση του Κυρ. Μητσοτάκη και της ΝΔ.
Ουδέποτε σίριαλ δημοσκοπήσεων από κανάλι δεν είχε ποτέ εξυπηρετήσει με τόσες κατασκευές, με τόσο πείσμα, με τόσο γλοιώδες πάθος και τόση επίπλαστη σοβαροφάνεια ένα πολιτικό πρόσωπο έναν τόσο ακραίο εθελόδουλο, παραδομένο, μνημονιακό, νεοφιλελεύθερο καθεστώς.
Ρωτάμε, κρατικό ανεξάρτητο όργανο ελέγχου των δημοσκοπικών εταιρειών και των δημοσκόπων δεν υπάρχει;

Μόνο παπαγαλάκια υπάρχουν που παίρνουν και κάνουν αυτόματα την αναπαραγωγή παντού της φαιάς προπαγάνδας ενός στημένου δημοσκοπικού πολιτικού σκηνικού;

Εισαγγελέας δεν υπάρχει για να κινηθεί και να ελέγξει τα πως και τα γιατί των δημοσκοπικών τερατουργημάτων;

Εισαγγελέας δεν υπάρχει για την κλοπή και υποκλοπή από κερδοσκοπική εταιρεία του τίτλου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας;
Αν νομίζουν κάποιοι ότι μπορεί εσαεί να καταστρέφουν αυτήν την χώρα και να εμφανίζουν ένα πλαστό σκηνικό στα μέτρα των πιστωτών και να καλύπτουν έτσι τραγικά πεπραγμένα για να διαιωνίσουν το ψεύδος και την παραπλάνηση, είναι πικρά γελασμένοι.
Γρήγορα έρχεται η ώρα που καμιά στημένη δημοσκόπηση, καμιά στημένη προπαγάνδα και κανένας αποικιοκρατικός εσμός, δεν θα μπορέσει να τους σώσει από τη λογοδοσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας