Δημοσκοπική φαρσοκωμωδία Metron: Μόνο ΠΑΣΟΚ, δεν υπάρχει τίποτα άλλο!

3964
metron

Για να εμφανίσεις ένα πολιτικό σκηνικό στα μέτρα σου, ανεξάρτητα από την πραγματικότητα αλλά και το κοινό αίσθημα που βιώνουμε από την επαφή μας με την κοινωνία, αρκεί να μπορείς να κατευθύνεις και να χειραγωγήσεις μια δημοσκόπηση.
Με μια δημοσκόπηση στα μέτρα σου και την ανάλογη επικοινωνιακή διαχείριση της, μπορείς να κάνεις παπάδες.
Να κάνεις το μαύρο-άσπρο.
Αυτό είναι το βρώμικο πολιτικό παιχνίδι σε αυτήν την χώρα, που νομίζει ότι μπορεί να χρησιμοποιεί τους πολίτες ως αγέλη.
Αυτόν τον ”κουτοπόνηρο” ρόλο ανέλαβε η  δημοσκοπική εταιρεία Metron Analysis, από τα Νέα του Σαββάτου (25/11), για χάρη της κ. Γεννηματά και του ”αβάπτιστου” κόμματος των διαπλεκόμενων ορφανών του Σημίτη, αυτών, με δυο λόγια, που διέλυσαν και κατέστρεψαν την χώρα.
Μόνο που η Μetron Analysis ακόμα και στις ”λαθροχειρίες” δεν έχει Metron”.
Έφτασε στο γελοίο εύρημα να εμφανίζει το ”χειρότερο” ΠΑΣΟΚ από την ίδρυση του, το λεγόμενο ΔΗΣΥ, σε υπερδιπλάσιο ποσοστό από τις άλλες δημοσκοπήσεις και συγκεκριμένα στο 12,5%, ενώ, άκουσον-άκουσον, την Φώφη Γεννηματά πρώτη σε δημοτικότητα αρχηγό με 44%!!!
Την ίδια ώρα, βέβαια, που εμφανίζονται αυτά τα εκτός τόπου και κοινωνίας ευρήματα, η Metron δεν παραλείπει να παρουσιάζει προκλητικά τη ΝΔ πρώτο κόμμα, με ποσοστό φάντασμα 35,6% και να δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ ποσοστό της τάξης 24,1%, το οποίο ούτε στον ύπνο και των πιο ευφάνταστων στελεχών του δεν παρουσιάζεται.
Έτσι, η Metron, παίζοντας κυνικά και χωρίς κανένα φραγμό το παιχνίδι ενός ΠΑΣΟΚ στην χειρότερη έκδοση του, γιατί αυτό αντιπροσωπεύει η ΔΗΣΥ, κρατάει και με το παραπάνω τις ισορροπίες, φουσκώνοντας τόσο τη ΝΔ όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Μοιάζει αρκετά κωμικό να δίνει η Metron, για παράδειγμα ποσοστό στη ΝΔ 35,6%,την ίδια στιγμή που η αρνητική αξιολόγηση της στην ίδια δημοσκόπηση φτάνει στο 67%, ενώ η αρνητική γνώμη για τον αρχηγό της στο 62%!
Πως είναι δυνατόν να γίνεται αυτό το θαύμα, η θετική γνώμη για την ΝΔ να είναι μόνο 18% και να εμφανίζεται ότι την ψηφίζει το 35,6%;
Αυτά τα θαύματα μόνο η Metron και δημοσκοπήσεις που παίζουν χωρίς έλεος πολιτικά παιχνίδια μπορούν να το κάνουν.
Την ίδια ώρα  στελέχη της Αριστεράς μας έλεγαν ότι η Metron εξαφανίζει, σχεδόν, από το πολιτικό σκηνικό το ”αγκάθι” και την ”απειλή” του ”ριζοσπαστικού αντιμνημονιακού χώρου”, ενώ αποκρύπτει και εξαφανίζει επιμελέστατα, κατά προσφιλή τακτική, το ποσοστό της Λαϊκής Ενότητας στο ”άλλο κόμμα”.
Ωραίο, λοιπόν, το ”story”.
Στα ύψη το νεοΣημιτικό ΠΑΣΟΚ και η Φ. Γεννηματά που έχουν ψηφίσει όλα τα μνημόνια, τις περικοπές μισθών και συντάξεων, το ξεπούλημα και τη λεηλασία της χώρας, για να σώσουν ξανά την Ελλάδα, ενώ καταχωνιάζονται στο ”άλλο κόμμα” οι δυνάμεις εκείνες που αμφισβητούν ευρώ και ΕΕ και έχουν εναλλακτική ρεαλιστική ριζοσπαστική πρόταση παραγωγικής ανασυγκρότησης και μετασχηματισμού της οικονομίας και πρόταση στήριξης μισθωτών, συνταξιούχων, μικρομεσαίων επιχειρήσεων και αγροτιάς σε μια νέα κοινωνική συμμαχία ανόρθωσης της χώρας.
Δοξάστε τους!
Αφού τους ανεχόμαστε, αν δεν τους επικροτούμε κιόλας, καλά να πάθουμε.
Και τα χειρότερα , ίσως, να μην τα έχουμε δει ακόμα.

Κ.Τ

1 σχόλιο

  1. Αυτα τα τραβα το Ε ΠΑ Μ ολα αυτα τα χρονια. Η δουλεια πρεπει να γινει στον κοσμο μεσα,γιατι αν περιμενεται απω της δημοσκοπησεις και μονο καληνυχτα ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ.Δημιουργια ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΩΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΜΩΣΗ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΟΣΚΙΝΙΖΗ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας