ΔΕΗ: Στην ουρά οι καταναλωτές λόγω συρρίκνωσης του δικτύου καταστημάτων

1687
δεη

Ατελείωτες ουρές σχηματίζουν καθημερινά οι καταναλωτές εντός κι εκτός των καταστημάτων της ΔΕΗ, όχι μόνο για την ρύθμιση των οφειλών τους αλλά και για την απλή εξόφληση λογαριασμών. Η συρρίκνωση του δικτύου των καταστημάτων αλλά και η οικονομική κρίση έχουν δημιουργήσει μια πρωτόγνωρη κατάσταση για την επιχείρηση και το κοινό.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου», από τα 260 καταστήματα που διέθετε ο τομέας εμπορίας της ΔΕΗ, σήμερα παραμένουν σε λειτουργία τα 132, εκ των οποίων τα 24 χωρίς ταμείο, ενώ τα 32 λειτουργούν εκ περιτροπής, και αυτά δίχως να έχουν ταμείο.
Επίσης, η οικονομική κρίση έχει αναγκάσειεκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις να καθυστερούν τις πληρωμές των λογαριασμών ρεύματος, με τα ληξιπρόθεσμα χρέη να ανέρχονται στα 2,4 δισ. ευρώ.
Έτσι, σχεδόν όποια εργάσιμη ώρα και να περάσει κανείς από τα λιγοστά πρακτορεία της ΔΕΗ θα δει οφειλέτες να περιμένουν ακόμη και έξω από τις πόρτες μέχρι να έλθει η σειρά τους για να τακτοποιήσουν λογαριασμούς και να κάνουν διακανονισμό οφειλών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας