Γύρω στο 5% η ΛΑ.Ε σε κρυφές δημοσκοπήσεις

6853
χρόνια

Σφοδρότατες, συκοφαντικές και συνεχείς επιθέσεις δέχεται η Iskra γιατί επικρίνει το ακραία συστημικό και μνημονιακό μπλοκ των κατασκευασμένων δημοσκοπήσεων, οι οποίες πρώτα απ’ όλα υποβαθμίζουν τις γνήσιες δημοκρατικές αντιμνημονιακές δυνάμεις που αμφισβητούν με συνέπεια την ευρωζώνη και παλεύουν για εθνικό νόμισμα με ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα.
Στελέχη της ΛΑ.Ε μας έλεγαν να γράφουμε στα παλιά μας τα παπούτσια αυτές τις βρώμικες επιθέσεις και το στημένο πολιτικό σκηνικό που εμφανίζουν, για να στηρίξουν τα μνημόνια, την λιτότητα, την κλεπτοκρατία, την διαπλεκόμενη ολιγαρχία, το ευρώ και τον ολοκληρωτισμό της ΕΕ.
Τα ίδια στελέχη τόνιζαν ότι όπως μαθαίνουν από έγκυρες και διασταυρωμένες πηγές, οι «κρυφές» δημοσκοπήσεις των κομμάτων και των εταιρειών δείχνουν, για παράδειγμα, την ΛΑ.Ε πολύ ψηλότερα, γύρω στο 5% και όλες τις δημοκρατικές αντιμνημονιακές δυνάμεις αρκετά πάνω από τα επίπλαστα ποσοστά που εμφανίζουν οι δημοσκοπικές εταιρείες.
Αν εμφάνιζαν την πραγματικότητα οι δημοσκοπήσεις και όχι ό,τι βολεύει το μνημονιακό μπλοκ και τα εγχώρια και ξένα αφεντικά του και τους υπαλλήλους του, τότε η νεοαποικιακή κατοχική τάξη πραγμάτων θα κλονιζόταν συθέμελα στη χώρα.
Βαστάτε, λοιπόν, δημοσκοπικές εταιρείες, γιατί χανόμαστε!

2 Σχόλια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας