Αστυνομικός κλοιός σε δεκάδες συμβολαιογραφικά γραφεία ενάντια στο κίνημα κατά πλειστηριασμών

1955
αστυνομικός

Αστυνομικός αυταρχισμός πάνω από την πόλη για να αρπάξουν τα σπίτια πολιτών και λαϊκές περιουσίες.
Υπό αστυνομική προστασία από τις 7:00 έως τις 22:00 βρίσκονται 24, τουλάχιστον, συμβολαιογραφικά γραφεία στα οποία διεξάγονται από σήμερα ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.
Τα γραφεία που συμμετέχουν στη διαδικασία φυλάσσονται από κλούβες ΜΑΤ και αστυνομικούς ενώ έχουν αυξηθεί και οι περιπολίες της ομάδας ΔΙΑΣ. Το σχέδιο της αστυνομίας προβλέπει ότι αστυνομικοί με πολιτικά θα επιτηρούν τα συμβολαιογραφικά γραφεία και θα ενημερώνουν έγκαιρα τον επικεφαλής αξιωματικών των μέτρων ασφαλείας στην περίπτωση κίνησης διαμαρτυρομένων πολιτών.
Κάθε γραφείο θα φυλάσσεται από έξι αστυνομικούς οι οποίο θα φορούν πολιτικά και θα χωρίζονται σε δύο βάρδιες. Για τον σκοπό αυτό σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ θα διατεθούν περίπου 170 αστυνομικοί.
Παράλληλα σε ισχύ παραμένει η διαταγή για την ενεργοποίηση της Άμεσης Δράσης με πρόβλεψη επιπλέον περιπολιών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο κέντρο της πρωτεύουσας, τις οδούς Ακαδημίας, Βασ. Σοφίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου, Αμαλίας, 3ης Σεπτεμβρίου, Παναγή Τσαλδάρη στο Περιστέρι κ.ά.
Την ίδια στιγμή η Λαϊκή Ενότητα καλεί σε διαμαρτυρία έξω από συμβολαιογραφείο στην Ακαδημίας 62 στις 2 μ.μ όπου εκπλειστηριάζεται μικρό σπίτι.
Το απόγευμα 6 μ.μ καλούνται όλοι/ες στον πεζόδρομο Κοραή για κινητοποίηση ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και πορεία στο Σύνταγμα.
 

2 Σχόλια

  1. Εχθές διάβασα ότι υποχρεώνουν τους πωλητές της Σχεδίας σε καταβολή ΕΦΚΑ. Σήμερα δεν το βλέπω. Μπορείτε να με ενημερώσετε, παρακαλώ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας