Αποδοκιμασία Σταθάκη στην Πτολεμαΐδα. Όχι στο ξεπούλημα της ΔΕΗ

2948
σταθάκη

Με αποδοκιμασίες και συνθήματα υποδέχτηκαν για άλλη μια φορά, τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη, στην Πτολεμαΐδα.
Συνδικαλιστές της ΔΕΗ και κάτοικοι των Αγίων Αναργύρων, φώναζαν συνθήματα κατά την άφιξη του κ. Σταθάκη, λέγοντας μεταξύ άλλων, ότι «η ΔΕΗ ανήκει στον ελληνικό λαό” και «Αφήνετε ένα χωριό να βουλιάζει».
Ο Γιώργος Σταθάκης βρίσκεται στην Δυτ. Μακεδονία για το Συνέδριο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ το οποίο, δυστυχώς, υπήρξε άτονο και άνευρο. Οι λαϊκές αντιδράσεις στο πρόσωπο του δείχνουν ότι το λαϊκό κύμα της οργής στην Δυτ. Μακεδονία και όχι μόνο, ενάντια στο προωθημένο μνημονιακό ξεπούλημα της ΔΕΗ παίρνει όλο και πιο πλατύ και αγωνιστικό χαρακτήρα.
Πολιτικοί και νομικοί κύκλοι τόνιζαν ότι τα μέτρα σε βάρος της ΔΕΗ με την εκποίηση λιγνιτικών μονάδων, την εκχώρηση πελατών, την πώληση με ζημιά του ηλεκτρικού ρεύματος στους ανταγωνιστές, η πώληση του 17% του μετοχικού κεφαλαίου κλπ, επισύρουν πέραν των πολιτικών και βαρύτατες απαράγραπτες ποινικές ευθύνες τόσο σε βάρος της κυβέρνησης και στους άλλους μνημονιακούς όσο και κατά της Διοίκησης της ΔΕΗ.
Δείτε το βίντεο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας