Απάντηση της ΛΑ.Ε στον «λαγό» των τραπεζών Πρόεδρο Συμβολαιογράφων Αθηνών

2192
κυβέρνηση

Ο Πρόεδρος του συμβολαιογραφικού συλλόγου Αθήνας-Πειραιά-Δωδεκανήσου, συνεχίζει να κάνει το «άλογο» και να τραβάει το κάρο τραπεζών – μνημονιακής Κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.
Με σημερινό δελτίο τύπου αναφέρει ότι ματαιώθηκαν τέσσερις πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Αθήνας και Πειραιά, για οφειλές άνω των 7 εκατομμυρίων ευρώ. Τα στοιχεία που αναφέρονται είναι παντελώς ψευδή και στις αναφερόμενες περιπτώσεις δεν παρουσιάστηκαν καθόλου συμβολαιογράφοι.
Δυστυχώς ο Πρόεδρος των συμβολαιογράφων συνεχίζει μια βρώμικη επιχείρηση με την οποία επιδιώκει να αμαυρώσει τη συνολική εικόνα του κλάδου του, απέναντι στην κοινωνία.
Παρά την απόφαση της αποχής των 6 από τους 9 συμβολαιογραφικούς συλλόγους της Ελλάδας και την άρνηση τους να εμπλακούν στην διαδικασία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, ο συμβολαιογραφικός σύλλογος Αθήνας-Πειραιά-Δωδεκανήσου όχι μόνο δεν δηλώνει την αντίθεση του στην αρπαγή της λαϊκής περιουσίας αλλά αναλαμβάνει μέσω του προέδρου του να κατασυκοφαντήσει και να σπιλώσει το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκής περιουσίας.
Όσα περισσότερα ψέματα λέει ο πρόεδρος των συμβολαιογράφων τόσο περισσότερος κόσμος θα συγκεντρώνεται στα ειρηνοδικεία και θα αποτρέπει τους πλειστηριασμούς λαϊκής περιουσίας.
Τέλος, καλούμε τους συμβολαιογράφους Αθήνας-Πειραιά-Δωδεκανήσου, στη συνέλευση τους το Σάββατο 21/10, να δηλώσουν αποφασιστικά της αντίθεση τους στην αυθαίρετη απόφαση μίας αμφισβητούμενης εκπροσώπησης τους και να αρνηθούν την ευθύνη διαχείρισης της πλατφόρμας των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας