Αμβρόσιος: Θα χρησιμοποιούσα όπλο κατά ομοφυλόφιλων. Κήρυγμα μίσους και εντός του δικαστηρίου και όμως αθωώθηκε!!!

2212
αμβρόσιος

Προμηνύματα εκφασισμού και νέας φασιστικής επέλασης αναδύονται από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αιγίου, το οποίο αθώωσε, άκουσον – άκουσον, τον μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο, ο οποίος εξέφρασε προθέσεις δολοφονίας των ομοφυλόφιλων και εξύμνησε τους ναζί για το πογκρόμ ενάντια στους τελευταίους.
Το πρόβλημα δεν αφορά μόνο την δικαιοσύνη αλλά και την εκκλησιαστική ιεραρχία. Γιατί σιωπά;
Σ΄ ένα νέο κήρυγμα μίσους κατά των ομοφυλόφιλων προχώρησε ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, αυτή τη φορά εντός της αίθουσας του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου όπου αθωώθηκε για ένα άρθρο που είχε δημοσιεύσει και στο οποίο αποκαλούσε τους ομοφυλόφιλους «αποβράσματα» και προέτρεπε τους πιστούς να τους «φτύσουν».
«Το φτύστε τους είναι το λιγότερο. Αν είχα όπλο, και μπορούσα από τον νόμο, θα το χρησιμοποιούσα να τελειώνουμε» τόνισε ο μητροπολίτης Καλαβρύτων ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αν παρόμοια φρασεολογία χρησιμοποιούσαν οι ναζί, τότε μπράβο».

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αιγίου έκανε ότι δεν ακούει και δέχτηκε τον ισχυρισμό του κατηγορουμένου ότι οι εκφράσεις «φτύστε τους, μαυρίστε τους» αναφέρονταν σε πολιτικούς (!) και όχι σε ομοφυλόφιλους και ότι ήταν μεταφορικές, με αποτέλεσμα να αθωωθεί!!!

1 σχόλιο

  1. Αν, αγαπητοί μου σύντροφοι, είχε τολμήσει να εμφανιστεί πουθενά στη χώρα αυτή ο …Χριστός, να είστε σίγουροι ότι οι “Αμβρόσιοι” και η αδέκαστη …ελληνική “δικαιοσύνη” θα ‘χαν φροντίσει προ πολλού να πάει …ισόβια!
    Θυμάστε πως κάπου εκεί στο χριστιανικό Ευαγγέλιο, οι παλαιοί εκείνοι μεταφυσικοί ιδεολόγοι της ρωμαϊκής εποχής, που το συνέταξαν εν ονόματι του Ιησού Χριστού, έγραφαν για κάτι …λύκους με μορφή προβάτων, που διόρισαν τους εαυτούς τους ως οδηγούς-τσομπαναραίους του …”ποιμνίου”; Ο πρώην χωροφύλαξ, χουντικός μέχρι το μεδούλι και ασύδοτος ρατσιστής, ο οποίος διαχειρίζεται εδώ και σαράντα χρόνια (ως αρχιρασοφόρος-μάνατζερ πλέον) τον …κορβανά “Αιγιαλείας και Καλαβρύτων”, αποτελεί απλώς μια σύγχρονη επιβεβαίωση του -κατά τας …Γραφάς- ρηθέντος !
    Και βεβαίως, ο εν λόγω φασίστας ρασοφόρος μπίζνεσμαν, όσο και οι ανάλογοι μεγαλο-συνεταίροι του της λεγόμενης “Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδας” είναι οι πρώτοι που ξέρουν πολύ καλά ότι δεν υπάρχει ούτε Θεός ούτε Χριστός ούτε κόλαση, όπως ακριβώς αποδεικνύει η …συμπεριφορά τους. Είναι φυσικά αστείο ακόμη και να λέγεται ότι αυτή η μαύρη φάρα έχει -έστω και την παραμικρή- σχέση με χριστιανικές αρχές, με ανθρωπισμό, με ισότητα, δικαιοσύνη και “αγάπη στον πλησίον”.
    Μέσα στο ελληνικό καπιταλιστικό καθεστώς της θεσμοθετημένης κρατικής αδικίας οι αρχιρασοφόροι και οι μεγαλοδικαστάδες αποτελούν μέρος του πιο σκληρού πυρήνα του συστήματος. Είναι συγκοινωνούντα δοχεία που αλληλοϋποστηρίζονται ή αλληλοκαλύπτονται σε κάθε ευκαιρία. Το παράδοξο στη χώρα αυτή θα ήταν να καταδικαστεί ακόμα κι ο πιο ξεσαλωμένος ρασοκαπιταλιστής φασίστας από την αστική “δικαιοσύνη”. Αυτή υπάρχει αποκλειστικά “διά να πατάσσει” …εργάτες, φτωχούς, νεολαίους, προπάντων δε …επαναστάτες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας