Ακόμα και οι «Πράσινοι», έστω και τώρα ομολογούν: Κερδίσαμε χρήματα από την ελληνική κρίση!

2352
χρήματα

Η Γερμανία κέρδισε χρήματα από την ελληνική κρίση, δήλωσε ακόμα και ο συμπρόεδρος των Γερμανών Πρασίνων Τζεμ Έζντεμιρ, αναφερόμενος στην κρίση του ευρώ και στην πολιτική του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
«Ακόμη και με την ελληνική κρίση τελικά κερδίσαμε χρήματα, μέσω εσόδων από τα επιτόκια. Έως τώρα έχουμε κερδίσει χρήματα από την ελληνική κρίση. Αντιθέτως από ό,τι γενικά πιστεύεται, δεν είναι καθόλου έτσι, ότι συνεχώς πληρώνουμε λεφτά, αλλά επωφελούμαστε πάρα πολύ από την κατάσταση που παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή στα επιτόκια», δήλωσε ο Τζ. Έζντεμιρ.
Σημειώνεται ότι οι Πράσινοι αναμένεται να είναι ένας από τους κυβερνητικούς εταίρους στο πλαίσιο του συνασπισμού «Τζαμάικα» που αποτελεί βάσει των αποτελεσμάτων των γερμανικών εκλογών και το πιθανότερο σενάριο για την επόμενη κυβέρνηση της χώρας.
Το πιθανότερο, όμως, είναι κάποια σωστά πράγματα που λέγονται εύκολα στην Γερμανία για δημόσιες σχέσεις σε κρίσης ειλικρίνειας, να ξεχασθούν γρήγορα, πολύ περισσότερο που τα έχουν καταπιεί σύσσωμα τα υποδουλωμένα μνημονιακά κόμματα στην χώρα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας