Ακόμα και οι μισοί Γερμανοί υπέρ του κουρέματος του ελληνικού χρέους

2547
κουρέματος

Μόνο το εθελόδουλο μνημονιακό πολιτικό κατεστημένο όχι μόνο δεν διεκδικεί κούρεμα αλλά και δεν έχει πρόταση για το δικό μας χρέος, έτοιμος να αποδεχθεί ότι ευτελέστατο, για τα μάτια του κόσμου, του σερβιριστεί από Γερμανία και ΔΝΤ.
Το 45,6% των πολιτών στην Γερμανία τάσσονται υπέρ του κουρέματος του ελληνικού χρέους, ενώ το 47,2% κατά του κουρέματος, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Civey, η οποία έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας Die Welt.
Yπέρ του κουρέματος τάσσεται το 80,3% των ψηφοφόρων του κόμματος της Αριστεράς (Die Linke), το 76,6% των Πρασίνων (Die Gruenen) και το 75,6% των ψηφοφόρων του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Γερμανίας (SPD).
Αντίθετα, οι ψηφοφόροι της Χριστιανοδημοκρατικής Ενωσης (CDU/CSU) τάσσονται κατά του κουρέματος σε ποσοστό 64%, ενώ κατά τάσσεται και το 57,4% των ψηφοφόρων του Φιλελεύθερου Κόμματος της Γερμανίας(FDP).
To μεγαλύτερο αρνητικό ποσοστό καταγράφεται πάντως στις τάξεις των ψηφοφόρων του κόμματος «Εναλλακτική για την Γερμανία» (AfD).

1 σχόλιο

  1. Καλά σύντροφοι μην τρελαίνεστε… το 80% των γερμανών ψηφοφόρων μεθαύριο θα ψηφίσει Λαϊκό κόμμα και SPD τα οποία ΑΜΦΟΤΕΡΑ στηρίξαν και θα στηρίζουν (ασχέτως προεκλογικής καμπάνιας) την πολιτική Σόιμπλε. Δεν υπάρχει συγχώρεσει για τον γερμανικό λαό που ξανά φλερτάρει με το όραμα της αυτοκρατορίας σε βάρος της ελευθερίας των λαών της Ευρώπης. Μόνη λύση η καταστροφή της γερμανίας και η επαναφορά του καθεστώτος της Ειρήνης της Βεστφαλίας όπυ μια κατακερματισμένη γερμανία θα βοηθήσει στήνω ειρήνη και σταθερότητα της υπόλοιπης Ευρώπης. Δεν είναι τυχαίο που η ΕΣΣΔ αρνουταν κατηγορηματικά την επανένωση της γερμανίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας