Αίσχος!Ο Π. Καμμένος σε παραλήρημα αμερικανοδουλείας δίνει τα πάντα στις ΗΠΑ

3596
ηπα

Σήμερα το πρωί ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στην ομιλία του για τα 70 χρόνια του Γραφείου Αμυντικής Συνεργασίας των ΗΠΑ (ODC), σε εκδήλωση που έγινε στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), έκανε δηλώσεις σχετικά με τα εθνικά θέματα, την αμυντική συμφωνία, αλλά και τις θέσεις τις κυβέρνησης. Mεταξύ άλλων τόνισε ότι ο μόνος πραγματικός σύμμαχος της Ελλάδας είναι οι ΗΠΑ, κι αυτό γιατί μας σέβονται  (!) σε αντίθεση με τους υπόλοιπους.
“Η Ελλάδα επεξεργάζεται θετικά την χρονική επέκταση της αμυντικής μας συμφωνίας (βλ. Σούδα κλπ). Ο Πρωθυπουργός εργάζεται για αυτό όπως και ολόκληρη η κυβέρνηση.
Επίσης εργαζόμαστε για αυτό με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και με τον Υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Στρατηγό James Mattis, με τις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ και είμαι αισιόδοξος ότι πολύ σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε όχι μόνο την επέκταση των δυνατοτήτων της αμυντικής μας συνεργασίας αλλά και μία παράταση για περισσότερα χρόνια”, είπε χαρακτηριστικά ο κος Π.Καμμένος και συνέχισε:
«Αυτά τα χρόνια, ήμασταν πάντα στην ίδια πλευρά, ήμασταν στην ίδια πλευρά στους δύο παγκοσμίους πολέμους, ήμασταν στην ίδια πλευρά στον Ψυχρό Πόλεμο, ήμασταν στην ίδια πλευρά στην Κορέα, στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, ήμασταν στην ίδια πλευρά στα Βαλκάνια και αυτό ήταν πολύ δύσκολο για εμάς.
Αλλά η επιλογή μας ήταν να συνεχίσουμε να είμαστε με το μέρος σας. Και τώρα είμαστε στην ίδια πλευρά για να αντιμετωπίσουμε την τρομοκρατία που είναι πολύ σημαντικό πρόβλημα για ολόκληρη την Ευρώπη και τη Δύση.
Μετά από τα τελευταία γεγονότα στο Κόλπο, αναμένουμε τον χαρακτηρισμό των Αδελφών Μουσουλμάνων ως τρομοκρατικής οργάνωσης. Αυτό πρέπει να είναι πολύ σημαντικό ώστε οι περισσότερες χώρες να επιλέξουν με ποιου το μέρος θέλουν να είναι. Η Ελλάδα είναι βέβαιο ότι θα είναι με το μέρος των ΗΠΑ.
Όλος ο ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά ότι ο μόνος πραγματικός σύμμαχος της χώρας μας ήταν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Οι άλλοι είναι σύμμαχοι, αλλά είναι μόνο ως πιστωτές χωρίς σεβασμό και αυτό γιατί κάποιοι από αυτούς δεν θα ξεχάσουν ποτέ ότι έχασαν το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο από αυτήν τη χώρα. Για αυτό το λόγο θέλουμε να υποστηριζόμαστε από τις ΗΠΑ σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή για τη χώρα μας.
Είμαστε πολύ κοντά στην έξοδο από την κρίση και η υποστήριξη της κυβέρνησης Τραμπ των ΗΠΑ είναι σημαντική για την ελάφρυνση της χώρας μας, την ελάφρυνση όχι μόνο για την οικονομία αλλά και για την ασφάλεια ολόκληρης της περιοχής. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια των ΗΠΑ για να επεκτείνουμε τις δυνατότητές μας για το Ναυτικό, ώστε να μπορεί να επιχειρεί από την Κρήτη ως το Σουέζ.
Αν δεν διακόψουμε τώρα τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας μέσω της παράνομης διακίνησης ναρκωτικών, όπλων, παράνομου πετρελαίου, είναι αδύνατο να πολεμήσουμε την τρομοκρατία. Για αυτό θέλουμε τη βοήθειά σας για να επεκτείνουμε τη δυνατότητα στο Ναυτικό και την Αεροπορία επειδή η Ελλάδα θα είναι κάθε φορά με το μέρος των ΗΠΑ».
Δεν είναι ο Π. Καμμένος που σε ένα παραλήρημα αμερικανοδουλείας δίνει τα πάντα στις ΗΠΑ, είναι η κυβέρνηση Τσίπρα, η οποία έχει ξεπεράσει κάθε όριο εξευτελισμού, χωρίς ίχνος ντροπής και χωρίς το παραμικρό φύλο συκής.
Βασική Πηγή: kathimerini.gr, pronews.gr

2 Σχόλια

  1. Οταν έχεις 149 έδρες στις εκλογές τις 25 Γενάρη του ’15 καταθέτεις το πρόγραμμά σου στη βουλή και ζητάς κυβέρνηση μειοψηφίας και όχι να συμφωνείς στην πρόταση του κ. Τσίπρα και να συμμετέχεις σε κυβέρνηση συνεργασίας με ένα πρώην ακροδεξιό κουμάσι των κενταύρων. Καμιά έκπληξη, εμείς όμως τι φταίμε; δεν ερωτηθήκαμε γιαυτή τη συμμετοχή και σήμερα λουζόμαστε όλοι μαζί τα “αριστεροδέξια”πρεζόνια της κυβερνητικής εξουσίας;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας