Άφραγκος ο Σώρρας απαντούν οι τράπεζες

1781
Σώρρα

Την αποκάλυψη της απάτης του Αρτέμη Σώρρα κάνει η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) με υπόμνημα που κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στις 23 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το “Βήμα της Κυριακής”. Το υπόμνημα κατατέθηκε με αφορμή τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει για τα εξώδικα Σώρρα, με τα οποία πολίτες προσφεύγουν στις εφορίες και ζητούν να απαλλαγούν από τα χρέη τους και αυτά να εισπραχθούν από τον περιβόητο λογαριασμό των 600 δισ. δολαρίων.
Όπως προκύπτει από τα έγγραφα αυτά, ο Αρτέμης Σώρρας είναι άφραγκος και σίγουρα δεν είναι σε θέση να βοηθήσει τη χώρα στη μείωση του δημόσιου χρέους της ή και να αποπληρώσει το παγκόσμιο ελληνικό χρέος, όπως διατείνεται.
Η ΤτΕ ζήτησε εγγράφως από πέντε τράπεζες (Attica Bank, Alpha Bank, Eurobank, Εθνική, Πειραιώς) να την ενημερώσουν για το αν υπάρχουν λογαριασμοί με ποσά του Α. Σώρρα που θα μπορούσαν να διατεθούν για την εξόφληση του χρέους. Οι απαντήσεις ήταν αρνητικές. Λεφτά δεν υπάρχουν…
Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατατέθηκαν και άλλα στοιχεία, μεταξύ των οποίων την απάντηση του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών στην ΤτΕ (5 Απριλίου 2013) στην οποία σημειώνεται πως “εξετάσαμε τα χρεόγραφα ύψους 600 δισ. δολαρίων και ΔΕΝ αποτελούν έγκυρα διαπραγματεύσιμα χρηματοοικονομικά μέσα”. Επίσης περιλαμβάνεται κατάλογος του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών με τους μεγαλύτερους κατόχους αμερικανικού δημόσιου χρέους, στον οποίο δεν καταγράφεται ο Αρτέμης Σώρρας παρότι τα 600 δισ. δολάρια που υποτίθεται πως κατέχει θα τον καθιστούσαν τον τρίτο μεγαλύτερο δανειστή των ΗΠΑ μετά την Κίνα και την Ιαπωνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας