Τσίπρας: Άνοιγμα προς ΠΑΣΟΚ για ''προοδευτική'' διακυβέρνηση (!). Γλείφει εκεί που ''έφτυνε''. Χλεύη των ηττημένων και των αρχιενόχων!

5015
ΠΑΣΟΚ

Μέχρι τώρα ελέγετο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μεταλλάχθηκε σε νέο ΠΑΣΟΚ.
Το άνοιγμα Τσίπρα προς τους αρχιενόχους Γιώργο Παπανδρέου, Φώφη Γεννηματά και Βαγγ. Βενιζέλο για δήθεν ”προοδευτικήδιακυβέρνηση μετά τα μνημόνια (καλοκαίρι του 2018), δεν δείχνει απλώς μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά μετατροπή του σε ουρά και ”τσόντα” της χειρότερης, της πιο νεοφιλελεύθερης, άγρια μνημονιακής και ληστρικής εκδοχής του ΠΑΣΟΚ.
Ο Αλ. Τσίπρας, εξαιτίας των εγκλημάτων και της προδοσίας που διέπραξε σε βάρος του τόπου και του λαού, γλείφει και εκλιπαρεί για πολιτική επιβίωση εκεί που έφτυνε και μετατρέπεται σε χλεύη αυτών που έχουν κυλιστεί στον πολιτικό βούρκο, έχουν καταληστεύσει τον τόπο και ο λαός τους έχει καταδικάσει και στείλει στην πολιτική κατάρρευση: το πολιτικό μαυσωλείο του σημερινού ΠΑΣΟΚ.
Συγκεκριμένα, σε άνοιγμα προς τον χώρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την προοπτική «προοδευτικής διακυβέρνησης μετά τα μνημόνια» προχώρησε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα.
Μεγάλο μέρος της συνέντευξης στη «Νέα Σελίδα» καταλαμβάνεται από τον διάλογο τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να ανοίξει με τα κόμματα του «ευρύτερου προοδευτικού τόξου», με τον Αλέξη Τσίπρα να επισημαίνει ότι «θα χαιρόμασταν ειλικρινά εάν το ΠΑΣΟΚ έβρισκε ξανά τον προοδευτικό του προσανατολισμό (!), αλλά και το κουράγιο να ανοίξει έναν ειλικρινή και χωρίς προκαταλήψεις διάλογο με την κυβερνώσα Αριστερά (!), τον ΣΥΡΙΖΑ, για την προοπτική της προοδευτικής διακυβέρνησης μετά το τέλος των μνημονίων. Εμείς, πάντως, θα είμαστε εκεί. Αλλά νομίζω ότι έχει πολύ σοβαρά προβλήματα να λύσει για να φτάσει μέχρι εκεί».
Καλεί, μάλιστα, την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά να πάρει θέση στην ατζέντα του Κυριάκου Μητσοτάκη, με στόχο «να διαπιστώσουμε τουλάχιστον αν βρισκόμαστε από την ίδια ή από την άλλη πλευρά της αβύσσου».
Το αδιέξοδο Τσίπρα φαίνεται ότι είναι πλήρες και απόλυτο, ενώ είναι προφανές πως ο μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να μετατραπεί σε τάση, τύπου ΔΗΜΑΡ, σε ένα βαθιά χρεοκοπημένο και λαομίσητο ΠΑΣΟΚ.
Κατάντημα και κατήφορος χωρίς τέλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας