Φοβήθηκαν τόσο, ώστε πανηγυρίζουν και την πτώση του Rutte! Κολαούζος και ο ΓΑΠ!

2703

Πανηγυρίζει σύσσωμο το ευρωπαϊκό κατεστημένο για τα αποτελέσματα των ολλανδικών εκλογών. Όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, πρωτοστατούντος του Juncker, έσπευσαν να κάνουν δηλώσεις ανακούφισης και ικανοποίησης.
Στον χορό των ικανοποιημένων έσπευσε να συμμετάσχει και ο ακατονόμαστος εγχώριος Κυρ. Μητσοτάκης, ο οποίος παρότι νεότερος σχετικά, δεν έχει υπάρξει βρωμιά τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, την οποία, είτε ως βουλευτής είτε ως υπουργός, να μην έχει στηρίξει.
Εκείνο, όμως, που πραγματικά βγάζει (ή πρέπει να βγάζει) από τα ρούχα του κάθε λογικό άνθρωπο, είναι πως ακόμα και ο Γ. Παπανδρέου έφτασε να εκβάλει ιαχές ενθουσιασμού για τις εκλογές στην Ολλανδία, φτάνοντας να πει, ο αθεόφοβος, ότι «οι Ολλανδοί είναι παράδειγμα για όλη την Ευρώπη».
Δεν ξέρω γιατί πανηγυρίζουν όλα αυτά τα «κατασκευάσματα» της τερατογένεσης της ευρωζώνης και της ΕΕ.
Μη φανταστείτε, πάντως, ότι πανηγυρίζουν για την ήττα της ακροδεξιάς στην Ολλανδία. Διότι η ακροδεξιά του Wilders δεν ηττήθηκε, απλώς δεν ήρθε πρώτο κόμμα, ενώ ο Rutte που κέρδισε την πρωτιά, είχε απώλειες σε ψήφους και έδρες και, πολύ χειρότερα, συγκράτησε την πτώση του διότι ο ίδιος διολίσθησε σε μια σκληρή ακροδεξιά ισλαμοφοβική ατζέντα.
Για εκείνο που πανηγυρίζει σύσσωμο το ευρωπαϊκό κατεστημένο είναι γιατί θεωρεί ότι απέφυγε τα χειρότερα που θα μπορούσαν να συμβούν με την ψήφο των Ολλανδών και ότι, προς το παρόν, όλοι οι μανδαρίνοι της γερμανοκρατούμενης ΕΕ διέσωσαν τις καρέκλες, τα προνόμια και τις ολοκληρωτικές εξουσίες τους.
Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά πως οι πνιγμένοι από τα μαλλιά τους πιάνονται.
Το καμπανάκι μπορεί να μην έγινε καμπάνα αλλά ήχησε στις ολλανδικές εκλογές.
Και το καμπανάκι δεν ήταν μόνο από την λάθος κατεύθυνση της ακροδεξιάς, που είδε να αυξάνεται η δύναμή της.
Το καμπανάκι χτύπησε κυρίως από αριστερά, με την άνοδο του Πράσινου Αριστερού κόμματος, έστω και αυτή η Αριστερά, μαζί με το Σοσιαλιστικό Κόμμα της Ολλανδίας, είναι ακόμα παγιδευμένη σε έναν αδιέξοδο «ευρωπαϊσμό».
Η γραφειοκρατία των Βρυξελλών και οι πολιτικοί της υπάλληλοι στις διάφορες χώρες στέκονται ακόμα στις θέσεις τους, διότι δεν υπάρχει ακόμα μια σύγχρονη ριζοσπαστική και αξιόπιστη Αριστερά στις περισσότερες επιμέρους ευρωπαϊκές χώρες, που να αμφισβητεί την ευρωζώνη και την ΕΕ ενώ, όπου υπάρχει, εφορμούν αδίστακτοι όλοι οι τερατώδεις ευρωπαϊκοί μηχανισμοί και τα κυρίαρχα Μέσα Ενημέρωσης για να την πνίξουν.
Ως πότε, όμως;
Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.
Παραθέτουμε στη συνέχεια, προς ενημέρωσή σας, την δήλωση του ΓΑΠ, Προέδρου και της λεγόμενης «Σοσιαλιστικής Διεθνούς» για τις ολλανδικές εκλογές:

Γ. Παπανδρέου: Οι Ολλανδοί, παράδειγμα για όλη την Ευρώπη

Σε σκοτεινούς και δύσκολους καιρούς, σε εποχές όπου διάφοροι καλλιεργούν την πόλωση, το ρατσισμό και τις πλαστές ειδήσεις, δεν παραιτούμαστε, αλλά συμμετέχουμε και ψηφίζουμε για τις αρχές μας – για αυτό που είμαστε“, αναφέρει ο Γιώργος Παπανδρέου σε δήλωσή του για το αποτέλεσμα των εκλογών στη Ολλανδία.
Ο πρώην πρωθυπουργός προσέθεσε ότι η μισαλλοδοξία, ο φόβος, ο απομονωτισμός και τελικά το μίσος νικήθηκαν από τη μαζική συμμετοχή των πολιτών στην ύψιστη λειτουργία της Δημοκρατίας. “Ενημερώθηκαν, αποφάσισαν, ψήφισαν, σε ποσοστό που ξεπέρασε το 80%. Οι Ολλανδοί έγιναν το παράδειγμα για όλους, για όλη την Ευρώπη“.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας