ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: "εθνικό τόξο" ανευθυνότητας, μαζί με τη Χρυσή Αυγή!

2780
Τουρκία

Βλαχομπαρόκ «Τop Gun» και νεοναζί!
Στο Καστελόριζο χθες η κυβέρνηση έφερε από τη πόρτα, ότι δε κατάφερε ο Μπαλτάκος από το παράθυρο. Την ουσιαστική, πολιτική νομιμοποίηση της Χρυσής Αυγής!
Πριν δεκαπέντε περίπου μέρες, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος πρότεινε η Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής να συνεδριάσει στο Καστελλόριζο, ως μια «συμβολική» απάντηση στην τουρκική προκλητικότητα.
Την στιγμή που η κυβέρνηση ετοιμάζεται να παραδώσει τη Κύπρο, με τη συμμετοχή της στη πολυμερή Διάσκεψη στις 12 Γενάρη για το Κυπριακό, χωρίς να έχει εκ των προτέρων συμφωνηθεί η αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων και η κατάργηση του καθεστώτος των εγγυητριών δυνάμεων…
Τη στιγμή που το Αιγαίο, με πρόσχημα το προσφυγικό, έχει μετατραπεί σε ΝΑΤΟική λίμνη και η χώρα έχει απολέσει de facto κάθε κυριαρχικό δικαίωμα, αλλά και συμμετέχει σε ένα πόλεμο (Συρία) ερήμην του ελληνικού λαού…
…η κυβέρνηση αποφάσισε να «απαντήσει» στην πραγματική τουρκική επιθετικότητα, με επικοινωνιακά τεχνάσματα επιπέδου Bollywood, με πρωταγωνιστή τον  (ανάλογα τη περίπτωση και τη στολή Ο.Υ.Κ, καταδρομέα, βατραχάνθρωπο, πιλότο F-16) υπουργό!
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης, πλην Χρυσής Αυγής (φυσικά), διαφώνησαν . Και ο πρόεδρος της Επιτροπής, Κ. Δουζίνας, ματαίωσε την συνεδρίαση στο νησί, επικαλούμενος τον τυπικό λόγο ότι οι συνεδριάσεις των Επιτροπών της Βουλής γίνονται πάντα στη Βουλή.
Όμως, παρόλα αυτά ο Πάνος Καμμένος, οργάνωσε «επίσκεψη» της Επιτροπής στο Καστελλόριζο. Με δεδομένο ότι ΝΔ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΚΚΕ, Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων είχαν δηλώσει ότι δεν θα πάνε,  η κυβέρνηση είχε κάθε τυπικό και ουσιαστικό λόγο να ματαιώσει την «επίσκεψη» της Επιτροπής.
Αντί γι αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ προτίμησε να συνταξιδέψει (κυριολεκτικά και μεταφορικά) με Κασιδιάρη και Παππά στο Καστελόριζο.
Κασιδιάρης και Παππάς (ναι ο ίδιος Παππάς που φωτογραφιζόταν γεμάτος περηφάνια με το σκούφο των εθελοντών Βόσνιων Μουσουλμάνων στα SS), μαζί με τον Υπουργό και τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας να φωτογραφίζονται «υπεύθυνα» πάνω στην ακριτική Ρω (ή Τω , όπως τη βάφτισε η Ελένη Αυλωνίτου).
Ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε ένα θαύμα. Κατάφερε να μετατρέψει το Καστελόριζο σε κολυμπήθρα του Σιλωάμ για τους νεοναζί. Στο ακριτικό νησί, απ όπου ξεκίνησε ο μνημονιακός εφιάλτης, η Χρυσή Αυγή πήγε ως εγκληματική οργάνωση και επέστρεψε ως υπεύθυνη εθνική δύναμη.
Και νονός ήταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Να σας ζήσει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας