Συριζαίοι και ΜΑΤ χέρι-χέρι μπροστά στην Αμερικανική πρεσβεία

6120
ματ

Οι Συριζαίοι έδειξαν και στην πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία τι σημαίνει γι’ αυτούς Πολυτεχνείο.
Ξεκίνησαν από το τέλος της Κλαυθμώνος και μπήκαν στο τέλος της πορείας πίσω από τα μπλοκ του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, γιατί ήξεραν ότι εκεί θα είναι ασφαλείς από τον υπόλοιπο κόσμο και την οργή των διαδηλωτών απέναντι στην πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ. Ανάμεσά τους και κάποιες σημαντικές ”περσόνες” του κινήματος όπως ο Καρανίκας
Συριζαίοι και ΜΑΤ χέρι-χέρι στην πορεία στην αμερικανική πρεσβεία (βίντεο + φωτογραφίες)
Μόλις είχε ολοκληρωθεί η πορεία των μπλοκ του ΠΑΜΕ και οι διαδηλωτές διαλύονταν σιγά σιγά, τότε πέρασαν τα μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ φωνάζοντας συνθήματα όπως ΕΑΜ – ΕΠΟΝ –ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, καπηλευόμενοι προκλητικά την ιστορία του λαϊκού κινήματος. Αυτή ήταν η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει.
Συριζαίοι και ΜΑΤ χέρι-χέρι στην πορεία στην αμερικανική πρεσβεία (βίντεο + φωτογραφίες)
Κάποιοι διαδηλωτές δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν την οργή τους, αποδοκίμασαν έντονα τα μπλοκ των Συριζαίων και κάποιοι πέταξαν και μερικά ελαφρά αντικείμενα (πλαστικά ποτήρια κλπ) προς το μέρος τους. Η αντίδραση των Συριζαίων ήταν να χειροκροτούν ειρωνικά, προκαλώντας ακόμα περισσότερο το πλήθος.
Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε σε λίγα δευτερόλεπτα, με την επέμβαση των ΜΑΤ που έδρασαν σαν περιφρούρηση για τα μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ , σχηματίζοντας προστατευτικές αλυσίδες  γύρω τους.
Έτσι, Συριζαίοι και ΜΑΤ πορεύτηκαν σχεδόν χέρι-χέρι μπροστά από την αμερικάνικη πρεσβεία, δείχνοντας τι είναι γι’ αυτούς το Πολυτεχνείο και το μήνυμά του…
Βασική πηγή: katiousa.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας