«Ο Άγγλος ασθενής είχε την ατυχία να βιώσει το άρρωστο Εθνικό Σύστημα, Πολάκη – Κουντούρα»

1893
κατηγορία

Στο Αιγαίο υπάρχει ένα κοσμικό και τουριστικό νησί κ. Κουντουρά, στο οποίο υπάρχει ένα Δημόσιο νοσοκομείο κ. Πολάκη, όπου είχε την ατυχία να νοσηλευθεί ένας πολίτης από τη Μεγάλη Βρετανία μετά από ατύχημα .
Εκεί ανακάλυψε ότι η βρετανική κάρτα ασφάλισης του ήταν Ε111, πράγμα που σήμαινε ότι θα έπρεπε να νοσηλευθεί ως Έλληνας πολίτης και όχι ως Βρετανός!
Αποτέλεσμα, 4 ημέρες ξαπλωμένος πάνω στα ούρα του, η γυναίκα του να προσπαθεί να του αλλάξει καθετήρα, πρωτοσέλιδο στη dailymail http://www.dailymail.co.uk/news/article-4674366/British-grandfather-forced-lie-urine-FIVE-DAYS.html) και μια ταξιδιωτική οδηγία που κατατάσσει τη χώρα σε επίπεδα Αφρικής για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, ( «We would also advise any travellers to Greece or Europe to be aware that medical facilities are drastically different than they would expect from the UK and the NHS. The NHS does not travel with them»), συμβουλεύουμε επίσης τυχόν τουρίστες που θα επισκεφτούν την Ελλάδα ή την Ευρώπη πως το σύστημα υγείας είναι δραστικά διαφορετικό από ότι θα περιμένανε στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στο Παγκόσμιο Σύστημα Υγείας. Το σύστημα αυτό δεν ταξιδεύει μαζί τους.)
Είναι γνωστό στους Έλληνες πολίτες και τώρα και στους Βρετανούς ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Ελλάδας βλάπτει σοβαρά την υγεία, εκτός βέβαια αν είσαι Πρωθυπουργός ή αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος και πηγαίνεις σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, αφού τα έξοδα είναι κερασμένα από τους φόρους των πολιτών τη στιγμή που οι πολίτες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα στοιχειώδη για την υγεία τους από τη βαριά φορολογία που τους έχει επιβληθεί .
Μη φοβάστε δε θα σας ζητήσουμε να παραιτηθείτε κ. Πολάκη και κ. Κουντούρα.
Είστε τόσο χοντρόπετσοι και τόσο μεθυσμένοι από την εξουσία που είμαστε σίγουροι ότι κάτι τέτοιο δεν θα τα κάνατε ποτέ.
Σας διαβεβαιώνουμε όμως, ότι δε θα το «βουλώσουμε», ούτε θα «βγάλουμε το σκασμό» και θα ξεσκεπάσουμε το προσωπείο σας και τα έργα και τις ημέρες της χούντας που επιβάλατε στον ελληνικό λαό.
* O Θανάσης Γούναρης είναι Πρόεδρος του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας – Στέλεχος του Μετώπου Νίκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας