Ξεκίνησαν τον πόλεμο… Δικαίωμα η αυτοάμυνα

3459
πλειστηριασμοί

Ξεκίνησαν τον πόλεμο… Δικαίωμα η αυτοάμυνα

Εάν προσπαθήσει κάποιος να αποκωδικοποιήσει ,όσα συνέβησαν την Τετάρτη 29/11/2017 σε όλη τη χώρα με αποκορύφωμα το Ειρηνοδικείο Αθηνών, αβίαστα καταλήγει σε δύο βασικά συμπεράσματα.
Α)
Η μνημονιακή κυβερνητική εξουσία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ,(δηλ. των σιαμαίων Τσίπρα-Καμμένου) με εμπροσθοφυλακή προς το παρόν στρατιωτικοποιημένα σώματα καταστολής (ΜΑΤ),κήρυξαν τον πόλεμο στη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού.
Αφού κουρέλιασαν το σύνταγμα.
Αφού απαξίωσαν και γελοιοποίησαν ακόμα και αυτή την κουτσουρεμένη αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία.
Αφού το <ελληνικό> κοινοβούλιο απλά εκτελεί εντολές ευρωπαϊκών οργάνων και θεσμών παραχωρώντας την εθνική και λαϊκή κυριαρχία.
Αφού η πατρίδα εκχωρείται στα απρόβλεπτα και επικίνδυνα γεωστρατηγικά σχέδια ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, ήρθε το δια ταύτα.
Όλα όσα υπογράφονται-συμφωνούνται πρέπει και να εφαρμόζονται.
Έτσι ζήσαμε τις πρώτες αψιμαχίες 29/11/2017.
Η ακραία φασιστικού τύπου δολοφονική επίθεση μονάδων καταστολής της μνημονιακής εξουσίας δεν ήταν άσκηση επί χάρτου.
Ήταν κήρυξη πολέμου επιβολής και εφαρμογής των μνημονιακών μέτρων με ακραία βία.
Μνημονιακή κυβερνητική εξουσία, τραπεζίτες, δανειστές απαιτούν τώρα-σήμερα να υποτάξουν κάθε αντίδραση του λαϊκού κινήματος πριν λαμπαδιάσει ο τόπος.
Τα μνημονιακά μέτρα που υλοποιούνται σήμερα και όσα χειρότερα έρχονται αύριο, μόνο με ωμή βία θα δοκιμάσουν να επιβάλλουν όσοι τα υπέγραψαν.
Η πολιτικοφιλοσοφική κουλτούρα, η κοινωνική παιδεία των κυβερνώντων, η εξουσιομανία, η μειωμένη πολιτική ηθική και ευτελής ιδιοτέλεια στο όνομα της Αριστεράς που ποτέ δεν πίστεψαν-εκπαιδεύτηκαν και εύκολα πρόδωσαν, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι αυτή η συριζαίϊκη κλίκα είναι η καταλληλότερη υπηρέτες του μνημονιακού συστήματος.
Όσοι για λίγο ή περισσότερο συμπορευθήκαμε μαζί τους, ας κάνουμε την αυτοκριτική μας .
Ας τους κόψουμε και την καλημέρα. Απλά είναι επικίνδυνοι για τον λαό και την πατρίδα.
Β)
Τα γεγονότα 29/11/2017 ανέδειξαν όμως και την άλλη αισιόδοξη πλευρά της επερχόμενης γενικευμένης σύγκρουσης. Ένα γενναίο παρόν της αριστερής αντιμνημονιακής νεολαίας. Στην επίθεση που δέχτηκε στο Ειρηνοδικείο Αθηνών ούτε βήμα πίσω
Ενωτικά, με συντροφική αλληλεγγύη ,χωρίς φόβο ,μπράτσο-μπράτσο απέκρουε τις επιθέσεις των στρατιωτικοποιημένων ματατζήδων.
Αγόρια κορίτσια με συνθήματα που έβγαιναν από την ψυχή τους υπέγραφαν το σήμερα και το σκληρότερο αύριο ενός δύσκολου αγώνα.
Την ιστορία του πολιτικού αγώνα την μαθαίνεις εκεί στο πεζοδρόμιο.
Την επιλογή για την στρατηγική και τακτική που υιοθετείς εκεί στην εφαρμογή στη πράξη την δοκιμάζεις.
Εκεί βρέθηκαν 29/11/2017 η νεολαία της ΛΑ.Ε, ΑΝΤΑΡΣΥΑ,ΠΑΜΕ,ΕΠΑΜ,ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ κλπ.
Εκεί βρέθηκαν και γκριζομάλλιδες-αντιδικτατορικές και μεταπολιτευτικές φιγούρες.
Έτσι χτίζονται τα κοινωνικά και πολιτικά μέτωπα.
Μικρή προσπάθεια να λείψουν τα ραδιογωνιόμετρα και οι χρονοδιακόπτες και θα καταφέρουμε όλοι μαζί να συντονίσουμε τον βηματισμό μας. Όποιος θέλει να δοκιμάσει το <πολιτικό του δίκιο> η εφαρμογή είναι κοινή για όλους. Η πολιτική φιλολογία προσχηματική ή μη τέλειωσε για την ώρα .
Όσοι αντέχουν εδώ ,δίπλα στο ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
Ο επιταχυντής των εξελίξεων (πλειστηριασμοί λαϊκής κατοικίας και περιουσίας) ενεργοποιήθηκε.
Ξεφτίζει στη συνείδηση του λαού το ψέμα και η προπαγάνδα τους. Ωριμάζουν συνθήκες μεγάλων συγκρούσεων και λαϊκών αγώνων. Αυτοί (ξένοι και ντόπιοι λακέδες) ετοιμάζονται, και έδειξαν τις άγριες διαθέσεις καταστολής με κάθε μέσο. Εμείς δε γίνεται ακόμη να ψαχνόμαστε και να καθυστερούμε.
Τώρα-σήμερα το κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο, αντίστασης και ανατροπής των πολιτικών τους.
Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.                                                   

Κ.Σπετσέρης

4 Σχόλια

  1. κ. Σπετσέρη συγχαρητήρια για την καθαρή σας σκέψη. Ακριβως έτσι είναι τα πράγματα.
    Φτάνοντας μετά από πολλά χρόνια μνημονίων στο σκληρό πυρήνα ενός εκ των ζητούμενων των δανειστών που είναι η κατάσχεση της ιδιωτικής περιουσίας, ακόμη και των μικρών διαμερισμάτων ακόμα και κάθε αγροτεμαχίου οπουδήποτε και αν βρίσκεται, έφτασε η ώρα που το κατοχικο καθεστως με παραβίαση κάθε έννοιας δικαιου και συνταγματος προχωράει στην κατά μετωπο με δυναμεις καταστολης.
    Σε αυτη την επίθεση η απάντηση πρεπει να είναι ένα ενιαίο μέτωπο. Μονο ετσι θα μπορεσει να υπάρξει
    Τα γεγονοτα στο ειρηνοδικειο της αθήνας έδειξαν σε ολους τους Έλληνες οτι υπάρχει αντισταση, ότι κάποιοι μαχονται. Αυτο φοβαται πάνω από όλα η δοσίλογη κυβερνηση και οι εντολεις της.
    Αν δεν κάνω λαθος στη χουντα του 1974 ο δικτατορας παπαδοπουλος έβγαινε στην τηλεόραση και επαίρονταν ότι στην Ελλαδα “δεν κουνιέται φύλλο”, υπονοώντας ότι για το καθεστως που ειχε επιβαλει δεν υπήρχαν διαμαρτυριες και ο λαός ειναι μαζι του. Το ίδιο θα ήθελαν να ισχυριζονται και τώρα στην κυβέρνηση. Αυτή όμως η αντίδραση, όχι μονο τους χαλάει την εικόνα, αλλα τρεμουν στην ιδεα η αντίδραση και η αντισταση να γενικευτει.
    Ελπίζω με τα άρθρα σας να πειστούν και όσοι για δικούς τους λόγους δεν είναι διατεθειμένοι ακόμα να δεχτούν τη δημιουργια ενος κοινού μετώπου, μιας ενιαίας γραμμής άμυνας.

  2. Εκπληκτικό το άρθρο τού Κώστα Σπετσέρη, όπως πάντα. Μόνο να, ήταν και κάτι δυνάμεις τού ΚΚΕ εκεί, οι οποίες δεν αναφέρονται καν, εκτός εάν κατατάσσονται στο κλπ.
    Σπύρος Καυτατζόγλου
    Μαθηματικός
    Μέλος ΚΚΕ

    • (Σας αντιγράφουμε την απάντηση που μας ήρθε μέσω email)
      Αγαπητέ σ.Καυτατζόγλου ασφαλώς και αναφέρεται στο άρθρο το ΚΚΕ,όμως ως ΠΑΜΕ,διότι έτσι και παρίστατο στο ειρηνοδικείο.
      Με εκτίμηση
      Κ.Σπετσέρης

  3. Αγαπητέ φίλε ή σύντροφε(όπως θές),
    έγραψες το πιό ωραίο και ζουμερό κείμενο που διάβασα την περίοδο τηw αιματηρής προσpάθειας να υποδουλώσουν τον Ελληνικό λαό. Σου αξίζει ένα μεγάλο ΕΥΓΕ!!
    Απόστολος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας