Μπερδέματα και ξεμπερδέματα: Από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στον “Δρόμο της Αριστεράς”

4383

Διαβάσαμε στο ΠΡΙΝ το κείμενο του καλού συντρόφου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αντώνη Δραγανίγου με τον λίγο βαρύγδουπο τίτλο, είναι αλήθεια, “Πρόταση ΑΝΤΑΡΣΥΑ – Βαθύτερα ερωτήματα ανατρεπτικές απαντήσεις”.
Μας ξένισε λίγο. Κυρίως μας ξένισε το γεγονός ότι ο καλός σύντροφος πήρε αφορμή από δύο θετικές προτάσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ προς τις άλλες δυνάμεις της (με πολλά αντί-) Αριστεράς για να “θάψει”, περίπου, όλους τους αποδέκτες της και τους μη αποδέκτες, χωρίς καν να έχουν προχωρήσει οι σχετικές συναντήσεις και διευκρινήσεις.
Ας είναι. Προσυπογράφουνε μας έλεγαν στελέχη της ΛΑ.Ε, σύντροφε Δραγανίγο, για να μην μπερδευόμαστε, όλες τις σχετικές προτάσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ας είναι αρκετά “μπερδεμένες”. Ως μια μικρή αποσαφήνιση, τα ίδια τα στελέχη τόνιζαν, την επιτακτική ανάγκη ενός μεγάλου κινηματικού, πολιτικού και προγραμματικού μετώπου ανατροπής όλων, πέρα από διαφορές, των αριστερών δυνάμεων. Αυτό που προέχει τώρα είναι οι ενωτικές πράξεις και όχι μόνο και απλώς τα πολλά λόγια, υπογράμμιζαν. Τα λόγια δεν τελειώνουν ποτέ. Αυτό που πιέζει σήμερα είναι η συμπαράταξη απέναντι στον κοινό αδίστακτο αντίπαλο.
Υ.Γ: Και επειδή μιλάμε για “μπερδέματα”, τα ίδια στελέχη της ΛΑ.Ε εξέφραζαν τις ευχαριστίες τους στον “Δρόμο της Αριστεράς” και τον σ. Τάσο Βαρούνη που τα “ξεμπερδεύει” όπως λέει στον τίτλο του κειμένου του και στηλιτεύει τον “αδιόρθωτο” Παναγ. Λαφαζάνη για τις κοινοβουλευτικές του αυταπάτες. Βλέπετε, αυτός ο αμετανόητος, θυσιάζει τα πάντα για την εξουσία, την υπουργική και βουλευτική καρέκλα, ενώ γυρίζει κατά σύστημα την πλάτη σε κινήματα και κοινωνικούς αγώνες. Εύστοχος σύντροφε Τ. Βαρούνη!

ΜΑΙΡΗ ΗΛΙΑΔΗ

4 Σχόλια

  1. Κομματάκι της αριστεράς του Σόρος στην Ελλάδα είναι η περιβόητη ΑΝΤΑΡΣΥΑ.Ψάξτε κάτι μπορεί να βρείτε.

    • Μάλλον δεν τα ξέρετε καλά… Μπορεί με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλού να συμφωνούμε και αλλού όχι, αλλά αυτό που γράφετε είναι εντελώς άστοχο και ξένο προς την αλήθεια

  2. Προβληματικό από πλολλές πλευρές το ΥΓ. Καλό θα ήταν η συντάκτης να ξαναδιαβάσει τι έχει γράψει ο Τ. Βαρούνης στο σχετικό toy σχόλιο. Επισυνάπτω το σχετικό σύνδεσμο.
    http://www.e-dromos.gr/pour-en-finir-avec/

    • Επειδή ακριβώς διαβάσαμε προσεκτικά, γι’ αυτό και γράψαμε… Δεν υπάρχει κανενός είδους παρανόηση… Ελληνικά γνωρίζουμε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας