Κοροϊδεύουν Τσίπρας και Θεοδωράκης για το πρωτάθλημα

2390
τσίπρας

Να κόψουμε τον Γόρδιο δεσμό είπε ο Τσίπρας σχετικά με το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, ενώ ο Στ. Θεοδωράκης, εξίσου μεγαλόστομα και ηρωικά, ζήτησε να κοπούν κεφάλια κατά την συνάντηση του με τον Τσίπρα. Προς το παρόν το μόνο που κόβεται είναι το πρωτάθλημα, ακριβώς για να μένει άλυτος ο γόρδιος δεσμός και για να συνεχίσουν τα κεφάλια των μεγαλοβαρόνων των ΠΑΕ να είναι υπεράνω των νόμων και να εξουσιάζουν την χώρα.
Σιγά μη Τσίπρας και Θεοδωράκης, που είναι και οι δύο ο ορισμός της συνθηκολόγησης και της υποταγής, αποτολμήσουν να τα βάλουν με τους κάθε λογής βαρόνους είτε τον μίντια είτε του ποδοσφαίρου είτε των τραπεζών κλπ, που αλωνίζουν στην χώρα και την κρατούν καθηλωμένη στον βάλτο, τον βούρκο, την παρακμή και την καταλήστευση.
Μια μεγάλη ανατροπή χρειάζεται αυτήν την ώρα η Ελλάδα από τις μόνες δυνάμεις που μπορούν να ξεβρωμίσουν την χώρα και να της επιτρέψουν να ανασάνει.
Και αυτές οι δυνάμεις, μας έλεγαν στελέχη της ΛΑ.Ε, είναι εκείνες που, ενώ έχουν την δυνατότητα να κρατάνε μεγάλες καρέκλες και οφίτσια, τα εγκατέλειψαν για να προασπίσουν τις αρχές τους. Και αυτές είναι οι δυνάμεις της ΛΑ.Ε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας