Η μνημονιακή χούντα της ΕΡΤ

3180
ερτ

Καταγγέλλουμε συχνότατα τις ιδιωτικές συστημικές τηλεοράσεις για τον βρώμικο ρόλο τους.
Δυστυχώς, η κρατική ΕΡΤ τις έχει ξεπεράσει.
Η ΕΡΤ έχει όλα σχεδόν τα κακά των ιδιωτικών συστημικών τηλεοράσεων αλλά και ένα ακόμα: Ασκεί αδίστακτη κυβερνητική πλύση εγκεφάλου, ως κυβερνητικός εντολοδόχος.
Ακόμα χειρότερα, έχει μετατρέψει τα μνημόνια σε ιερό ευαγγέλιο και σε τέτοιο βαθμό ώστε να θάβει στην κυριολεξία κάθε δημοκρατική αντιμνημονιακή φωνή, πλην, ίσως, του ΚΚΕ, που το χρησιμοποιεί ως βολικό άλλοθι, με το τελευταίο να αρκείται σε ψιχία κάτω από το τραπέζι.
Η κυβέρνηση αλλά και η εξωνημένη παλιά και νέα διοίκηση της ΕΡΤ δείχνουν με την λογοκρισία τους το πραγματικό βαθύτατα ολοκληρωτικό πρόσωπό τους.
Εκεί που μπορεί η κυβέρνηση φανερώνει την πλήρως απολυταρχική της νοοτροπία.
Και στην χειρότερης μορφής δικτατορία δεν θα μπορούσε να επιδειχθεί τόσο ανοιχτής μορφής φίμωση ενάντια σε κάθε αντιμνημονιακή δύναμη και ειδικόιτερα ένα τόσο σκοτεινό μαύρο σιωπητήριο σε βάρος της ΛΑ.Ε.
Η εκδικητικότητα, το μένος, το συστημικό πάθος, η προδοτική αντίληψη, ο νεοραγιαδισμός και το βαθύ αντιδημοκρατικό πνεύμα αναδεικνύονται σε όλο το μεγαλείο τους από τους διοικούντες της ΕΡΤ.
Το στίγμα που φέρουν είναι ανεξίτηλο και η τιμωρία δεν θα αργήσει. Ας μην θεωρούν όλοι αυτοί οι υπαλληλίσκοι που αναπαράγουν τις μαύρες εποχές αυτής της χώρας, ότι θα μείνουν στο απυρόβλητο για τα ανοσιουργήματά τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας