Η Λαϊκή Ενότητα κατέθεσε γαρύφαλλα στο Πολυτεχνείο. Ο Νοέμβρης ζει και θα εκδικηθεί τους μαυραγορίτες του

4263

Πολυπληθής αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε με επικεφαλής τον Παν. Λαφαζάνη και μαζί της δεκάδες νέοι και νέες της ΛΑ.Ε κατέθεσαν σήμερα το μεσημέρι λουλούδια στο Πολυτεχνείο, τιμώντας την μνήμη των ηρώων νεκρών του Νοέμβρη και αναδεικνύοντας τα επίκαιρα αιτήματα του.
Με την κατάθεση των κόκκινων γαρύφαλλων από τον Παν. Λαφαζάνη στο άγαλμα του Πολυτεχνείου, στην ατμόσφαιρα ηχούσε το σύνθημα: “Με μέτωπο ΛΑΕ σήκω και πολέμα, ΕΕ και ΔΝΤ σου πίνουνε το αίμα”.
Μετά την κατάθεση στεφάνου ο Παν. Λαφαζάνης έκανε την παρακάτω δήλωση:
“Το Πολυτεχνείο αποτελεί την πιο αμείλικτη καταδίκη μιας προδοτικής κυβέρνησης και μιας ξενόδουλης μνημονιακής πολιτικής τάξης, που ποδοπάτησαν και ποδοπατούν χωρίς έλεος τα ιδανικά, τα αιτήματα και τις αξίες του Νοέμβρη.
Το Πολυτεχνείο, όπως και όλες οι μεγάλες ιστορικές στιγμές λαϊκής ανάτασης και εξέγερσης στην πορεία της χώρας, δεν ξεχνιούνται, δεν διαστρεβλώνονται ούτε γίνονται μουσειακό έκθεμα. Το Πολυτεχνείο ζει και γρήγορα θα εκδικηθεί τους εμπόρους, τους υποκριτές και τους πλαστογράφους της ιστορίας του. Σωπάτε, δεν θα αργήσουν να σημάνουν οι καμπάνες της ανατροπής”.
laf pol 3
laf pol 1
laf pol 2
IMG_20171117_121234
IMG_20171117_121228

1 σχόλιο

  1. Πορεία Πολυτεχνείου 17 Νοέμβρη 2017
    Προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία
    Ογκώδης διαδήλωση με παλμό και αποφασιστικότητα έστειλε μήνυμα ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στους βρώμικους σχεδιασμούς ΗΠΑ και ΝΑΤΟ
    Το Πολυτεχνείο, όπως και όλες οι μεγάλες ιστορικές στιγμές λαϊκής ανάτασης και εξέγερσης στην πορεία της χώρας, δεν ξεχνιούνται, δεν διαστρεβλώνονται ούτε γίνονται μουσειακό έκθεμα. Το Πολυτεχνείο ζει και γρήγορα θα εκδικηθεί τους εμπόρους, τους υποκριτές και τους πλαστογράφους της ιστορίας του. Σωπάτε, δεν θα αργήσουν να σημάνουν οι καμπάνες της ανατροπής”
    Τα μηνύματα του Πολυτεχνείου είναι ιδιαίτερα επίκαιρα, μετά τη συμφωνία Τραμπ – Τσίπρα, με την οποία επεκτείνονται οι αμερικανικές βάσεις του θανάτου στη χώρα μας, διευρύνονται οι στρατιωτικοί εξοπλισμοί για τις ανάγκες του ΝΑΤΟ και όχι για την άμυνα της πατρίδας μας.
    το σύνθημα «αυτοί σκοτώσαν Λαμπράκη – Μπελογιάννη, φονιάδες των λαών Αμερικάνοι» αντήχησε παντού.
    https://youtu.be/F6pFUG5C8BI

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας