Η δημοσκόπηση της PRORATA και οι αδίστακτοι πολιτικοί απατεώνες

3811
δημοσκοπήσεις
Αυτός ο τόπος μπορεί να μην παράγει πολλά πράγματα.
Διατηρεί, όμως, τα πρωτεία στην πολιτική εξαπάτηση και στην παραγωγή στημένων δημοσκοπήσεων για την χειραγώγηση του πολιτικού σκηνικού.

Χαρακτηριστική περίπτωση της Εφσυν και της δημοσκόπησης της PRORATA που εμφανίζεται στο φύλλο της 5ης/12, μιας δημοσκόπησης, που όπως μας έλεγαν στελέχη της ΛΑ.Ε, είναι κατασκευασμένη στο Μαξίμου, με την βούλα συγκεκριμένου υπουργού και με “διορθώσεις” επί το “πασοκικότερον” από την Εφσυν.
Η δημοσκόπηση αυτή της PRORATA, συνέχιζαν τα ίδια στελέχη της ΛΑ.Ε, δείχνει ότι το μόνο που τρέμει ο ΣΥΡΙΖΑ και το άθλιο μνημονιακό πολιτικό σκηνικό είναι κυρίως η Λαϊκή Ενότητα, διότι διαθέτει την αποφασιστικότητα της ανατροπής εδώ και τώρα του πλέγματος της συστημικής εξουσίας, διαθέτει ρεαλιστική και ριζοσπαστική εναλλακτική προγραμματική πρόταση, έχει βαθιά κινηματική λογική και ενωτικό προσανατολισμό στον αντιμνημιονιακό χώρο.
Γι αυτό θα πρέπει πάση θυσία να μην εμφανίζεται η λαϊκή δυναμική της Λαϊκής Ενότητας. Αντίθετα να προβάλετε ψεύτικη εικόνα ενός κατεστημένου σκηνικού όπου η ΝΔ έχει τα πρωτεία, ο ΣΥΡΙΖΑ κρατάει σχετικά μεγάλα ποσοστά, ενώ το ΠΑΣΟΚ Νο2 συνιστά τη δήθεν ανερχόμενη δύναμη, κι αυτά με αλατοπίπερο κάποια ποσοστά που διαχέονται από δω και από κει προκειμένου να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κόσμου.
Η βρώμικη καθεστωτική πολιτική και οικονομική τάξη της χώρας έχει οδηγήσει τον τόπο στην έσχατη εξαθλίωση και παρακμή. Αυτή η βρώμικη πολιτική τάξη για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι για τη καρέκλα της εξουσίας και τα προνόμια της.
Όλες οι συγκρούσεις στο πλαίσιο αυτού του καθεστώτος δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τα πραγματικά προβλήματα της χώρας, αντίθετα ο αγώνας για την καρέκλα οξύνει στο έπακρο αυτά τα προβλήματα και επιτείνει την παρακμή και την κατάπτωση.
Για να παράξει αυτή η χώρα και για να ανασυγκροτηθεί πρέπει να τερματίσει πρώτα από όλα και κυρίως την πολιτική απάτη, την πολιτική εξαχρείωση και το πολιτικό διαφθορείο το οποίο αποτυπώνουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο οι στημένες δημοσκοπήσεις που κατασκευάζονται στα κομματικά γραφεία και στα γραφεία της διαπλοκής.

Ν.Ζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας