Η ΔΕΗ και η έλλειψη «τσίπας» από Μητσοτάκη και Γεννηματά

2640
γεννηματά

Αντί να πάνε να κρυφτούν από ντροπή ο Κυρ. Μητσοτάκης και η Φ. Γεννηματά για τα καταστροφικά πεπραγμένα τους σε βάρος της ΔΕΗ, επιχείρησαν, αξιοποιώντας το ξεπούλημα της επιχείρησης που πραγματοποιεί ανερυθρίαστα η κυβέρνηση Τσίπρα – Σταθάκη, να βγουν και «λάδι» από πάνω.
Ξέχασαν ότι αυτοί ευνόησαν με χίλια-μύρια μέτρα τους μεγαλοσχήμονες ιδιώτες σε βάρος της ΔΕΗ και ξέχασαν ακόμα ότι κατασκεύασαν το έκτρωμα της μικρής ιδιωτικής ΔΕΗ, στην οποία χάρισαν μέχρι και υδροηλεκτρικά έργα και η οποία μικρή ΔΕΗ θα έδινε την χαριστική βολή, όπως την δίνουν τώρα και τα ξεπουλήματα των τεσσάρων λιγνιτικών μονάδων των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Ξέχασαν, επίσης, ότι χάρη και μόνο στον Παν. Λαφαζάνη ως υπουργό Ενέργειας στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ενταφιάστηκε το σχέδιο της μικρής ΔΕΗ και διακηρύχθηκε η θέση για μια ενιαία, καθετοποιημένη, δημόσια επιχείρηση, πράγμα που προκάλεσε την μήνι εγχώριων και ευρωπαϊκών τρωκτικών.
ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΣΥ και ΝΔ είναι οι πολλές όψεις του ίδιου νομίσματος που μετατρέπει την Ελλάδα σε οιονεί ενεργειακή αποικία πολυεθνικών συμφερόντων.
Τσακώνονται τώρα για την καρέκλα και όχι για την ουσία.

Κ.Τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας