ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ: Ο εμπαιγμός και η κοροϊδία συνεχίζονται

1784
προεκλογικό

ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ: Ο εμπαιγμός και η κοροϊδία συνεχίζονται

Αφού η ψευτοαριστερή  Κυβέρνηση υπόγραψε φαρδιά πλατιά όπως και οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις την ισόβια φτωχοποίηση του Λαού παραχωρώντας το Δημόσιο πλούτο στους Δανειστές μετατρέποντας τη χώρα σε αποικία του χρέους με την επίθεση στα εισοδήματα με φοροληστεία και τη μείωση αποδοχών αφού διέλυσαν τη μικρομεσαία τάξη και τον παραγωγικό ιστό της χώρας, τώρα για να τα χωνέψουμε όλα αυτά για να μη μας πιάσει βαρυστομαχιά θα δώσουν για χωνευτικό λίγα ψίχουλα από αυτά που μας κλέψανε.

Μου θύμισαν τις επιταγές της Δεξιάς σε ακόμα χειρότερη και ύπουλη έκδοση.

 ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

Την ιδία ώρα η οικονομική Ελίτ ανενόχλητη αυγαταίνει τον πλούτο της. Απολαμβάνει τη  φοροασυλία οι τριγωνικές συναλλαγές  καλά κρατούν οι of shore είναι σε πλήρη ανάπτυξη. Οι μεταμεσονύκτιες ντροπολογίες συνεχίζονται όπως και παλιά. Οι λίστες των φοροφυγάδων τα μεγάλα σκάνδαλα μπήκαν στο χρονοντούλαπο τα παπαγαλάκια της Συριζοπροεδρικής  προπαγάνδας μιλούν για ανάκαμψη και ανάπτυξη βαπτίζοντας έτσι το ξεπούλημα της πατρίδας  μας ενώ γνωρίζουν ότι καμιά ανάπτυξη δεν πρόκειται να γίνει με αυτή  την γραφειοκρατεία και αυτούς τους φορολογικούς συντελεστές  με τη συνεχιζόμενη μείωση της αγοραστικής δύναμης των πολιτών. Η  λέξη αξιοπρέπεια δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο τους. Πρώτιστο μέλημα τους η καρέκλα τα προνόμια οι  υψηλοί τους μισθοί.

Η ιστορία θα είναι  αμείλικτη και οι  πολίτες δεν είναι πελάτες  των εμπόρων της ψευτιάς και της κοροϊδίας-Σας δίνουμε ένα δωράκι μην μας ξεχάσετε στην κάλπη-..

Η περιφρόνηση και η τιμωρία δεν αργεί για όλους αυτούς που πρωταγωνιστούν σε αυτό το τεράστιο έγκλημα σε βάρος της Χώρας μας και του Λαού μας είτε είναι νέοι είτε παλιοί μνημονικοί υπηρέτες.

 *Ο Κωστής Δερμιτζάκης είναι πρώην Βουλευτής Λασιθίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας