ΑΡΕΝ: Καλεί στην συγκέντρωση και πορεία της ΑΔΕΔΥ την Τρίτη 19/9 1 μμ.

2285
ΑΔΕΔΥ

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιχειρώντας να εκβιάσει και πειθαναγκάσει τους εργαζόμενους στο δημόσιο μετά την ήττα που υπέστη στο θέμα της εφαρμογής της αξιολόγησης λόγω της καθολικής συμμετοχής των εργαζομένων στην απεργία – αποχή της ΑΔΕΔΥ , φέρνει στη βουλή την Τρίτη 19 /9 ,προς ψήφιση μια απαράδεκτη τροπολογία με την οποία καθιερώνει την τιμωρία των απεργών με τον αποκλεισμό τους από τις διαδικασίες των κρίσεων. Το γεγονός αυτό αποτελεί πρωτοφανή καταπάτηση του δικαιώματος στην απεργία και προσπάθεια δημιουργίας απεργοσπαστικού μηχανισμού.

Η απάντηση των εργαζομένων επιβάλλεται να είναι άμεση , μαζική και καθολική. Τα εργασιακά και κοινωνικά μας δικαιώματα δεν τα εκχωρούμε σε κανέναν. Απέναντι σ΄αυτήν την επικίνδυνη κυβέρνηση οι εργαζόμενοι θ’ απαντήσουν όπως ξέρουν: Με συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση.

Η ΑΡΕΝ – παρά την εκκωφαντική σιωπή της μεγαλύτερης εκπαιδευτικής ομοσπονδίας της χώρας , της ΟΛΜΕ – καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να ενώσουν τη φωνή τους με τους υπόλοιπους εργαζόμενους του δημόσιου τομέα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος και στην πορεία προς τη Βουλή , την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017, στη 1 μ.μ.. Η ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει Παναττική στάση εργασίας από τις 12:30 , ως τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας των σχολείων .

Η ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας