Αθλιότητες και ρεζιλίκια του ΠΑΜΑΚ αλλά και του ΣΚΑΪ

3957
δημοσκόπηση

Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, μας λένε στελέχη της ΛΑ.Ε, οι αθλιότητες και τα ρεζιλίκια των στημένων και χειραγωγημένων δημοσκοπήσεων του ΠΑΜΑΚ, τις οποίες με τυμπανοκρουσίες μεταδίδει, δυστυχώς, ο ΣΚΑΪ και παρουσιάζει με εξαιρετικό δέος και στόμφο η Σία Κοσιώνη από το ειδησεογραφικό δελτίο του.
Κατά το ΠΑΜΑΚ, που σφετερίζεται διασύροντας το όνομα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας χωρίς να αντιδρούν οι αρχές του για την πολιτική χάλκευση, εκεί έχουμε καταντήσει, κατά το ΠΑΜΑΚ, λοιπόν, ό,τι δεν μας αρέσει ή είναι πολιτικά ενοχλητικό, το εξαφανίζουμε ως ανύπαρκτο.
Έτσι, όλες οι ριζοσπαστικές αντιμνημονιακές δυνάμεις είναι, για άλλη μια φορά, εξαφανισμένες κατά τη δημοσκόπηση του ΠΑΜΑΚ και καταγράφονται στο «άλλο κόμμα», το οποίο, κατά περίεργο τρόπο, ανέρχεται, ακόμα και στην στημένη δημοσκόπηση του ΠΑΜΑΚ στο 9%, ενώ τα τρία μικρότερα κόμματα που, περιέργως, καταμετρούνται, Ποτάμι, ΑΝΕΛ και Ένωση Κεντρώων, φτάνουν όλα μαζί το 4% (!) και το Ποτάμι καταγράφεται μόλις με 0,5%!
Το αποκορύφωμα της εξαπάτησης είναι όταν το ΠΑΜΑΚ, του ιστορικού αναθεωρητή Μαραντζίδη, εμφανίζει το ΠΑΣΟΚ Νο2 ενισχυμένο κατά 2%, χωρίς να ντρέπεται για το φιάσκο της δημοσκόπησης με τους υποψηφίους για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, με την οποία το ΠΑΜΑΚ, δύο βδομάδες, περίπου, πριν τις κάλπες, μετρούσε άλλα αντ’ άλλων.
Δυστυχώς αυτό πάει να πει δημοσκοπική αναξιοπιστία.

Τ.Ζ

ΥΓ: Τις ίδιες μέρες που δημοσιοποιήθηκε η δημοσκόπηση του ΠΑΜΑΚ, μας λένε στελέχη της ΛΑ.Ε, άλλη δημοσκόπηση της Alco είδε το φως της δημοσιότητας και έδινε ότι η ΛΑ.Ε μπαίνει με τα μπούνια στη Βουλή, αν και, όπως μας λένε τα ίδια αυτά στελέχη, θεωρούν ότι η είσοδος αυτή θα είναι και με ποσοστό – έκπληξη.

Το φιλομνημονιακό συστημικό μένος του ΠΑΜΑΚ, όμως, δεν ιδρώνει από κάτι τέτοια, αρκεί να εμφανίζει θριαμβεύουσα την ακραία νεοφιλελεύθερη ΝΔ και τον Κυρ. Μητσοτάκη βέβαιο πρωθυπουργό! Έλεος! Γελάει ο κόσμος με τέτοια ευρήματά σε πλήρη διάσταση με τις διαθέσεις της κοινωνίας. Θα επανέλθουμε πολύ γρήγορα!

Τ.Ζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας