Αγωνιστικό παρών του κινήματος και σήμερα στο Ειρηνοδικείο Αθήνας

1734
κινήματος

Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, μετά από πρόσκληση της ”Ενωτικής Κίνησης κατά των Πλειστηριασμών”, έδωσε και σήμερα, παρά την αναστολή των πλειστηριασμών από την πανικόβλητη από τις κοινωνικές αντιδράσεις, κυβέρνηση και την εξωνημένη ηγεσία του Συλλόγου Συμβολαιογράφων, το αγωνιστικό ραντεβού στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας.
Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, με τη σημερινή αγωνιστική του κινητοποίηση, κατέστησε σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι θα συνεχίσει τον αγώνα του με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, για να μην περάσει η αρπαγή της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας.
Έστειλε, επίσης, νέο ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση, τη μνημονιακή αντιπολίτευση, τους τραπεζίτες και τα ”κοράκια ότι δεν το φοβίζουν ούτε η αστυνομική βία και καταστολή, ούτε τα χημικά, ούτε η λάσπη και η συκοφαντία του από όλο το μνημονιακό, πολιτικό, οικονομικό και μιντιακό κατεστημένο, ούτε οι απειλές της κυβέρνησης για θέσπιση ως ιδιώνυμα αδικήματος της ακύρωσης από μέλη του κινήματος των πλειστηριασμών λαϊκής κατοικίας και περιουσίας.
Στην κινητοποίηση έδωσε το αγωνιστικό παρών μπλοκ αγωνιστών της ΛΑ.Ε, με επικεφαλής των Γραμματέα του Π.Σ Παναγιώτη Λαφαζάνη, ενώ το παρών έδωσαν επίσης ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΕΠΑΜ και ”ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ”.
Ο Παναγ. Λαφαζάνης στη διάρκεια της κινητοποίησης τόνισε τα εξής, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων:
Δημοσιογράφος: Σήμερα είναι κλειστό το Ειρηνοδικείο. Φταίει που δεν μπορεί η αστυνομία ή μήπως είναι κάτι άλλο;
Παναγ. Λαφαζάνης: Σήμερα έχουμε μια νίκη του κινήματος. Το Ειρηνοδικείο δεν έκλεισε γιατί είναι απασχολημένη η αστυνομία και δεν έχουν δυνάμεις να φέρουν αλλά επειδή η κυβέρνηση είναι πανικόβλητη και σε αδιέξοδο απέναντι σε ένα μεγάλο κίνημα, που δεν το βάζει κάτω, δεν πτοείται από ΜΑΤ, ούτε από χημικά, ούτε από ξύλο και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για να υπερασπίσει το δίκιο. Να υπερασπίσει τη λαϊκή κατοικία και λαϊκή περιουσία.
Έχουμε μια κυβέρνηση που συναποτελείται από ψεύτες και πολιτικούς απατεώνες, λέγοντας συνεχώς ψέματα ότι δεν εκπλειστηριάζουν πρώτες κατοικίες και μικρομεσαίες περιουσίες.
Δώσαμε ως ΛΑ.Ε πλήρη και τεκμηριωμένα στοιχεία για τους πλειστηριασμούς που σκόπευαν να κάνουν την προηγούμενη βδομάδα.
Η πλειοψηφία, η συντριπτική πλειοψηφία, των πλειστηριασμών ήταν από τράπεζες και αφορούσαν πρώτη κατοικία, καταστήματα και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, Αυτή είναι η πραγματικότητα, αυτή είναι η αλήθεια.
Προκειμένου να ωφεληθούν οι τράπεζες, θέλουν να αρπάξουν τα σπίτια του ελληνικού λαού.
Ο ελληνικός λαός μπροστά του έχει ένα δίλημμα: Ή θα υποστηρίξει τους τραπεζίτες ή θα στηρίξει το σπίτι του και αν θέλει να μείνει στο σπίτι του, πρέπει να βγει στο δρόμο.
Αν θέλει, επίσης, να πάει βαθύτερα στο δίλημμα, το ουσιαστικότερο δίλημμα για αυτόν σήμερα είναι: Ή με το ευρώ ή με το σπίτι του.
Δεν υπάρχει μέση λύση.
Γι’ αυτό εμείς έχουμε εναλλακτική λύση και εναλλακτική πρόταση. Είμαστε ένα κίνημα που παλεύει, έχοντας ένα όραμα και προοπτική για μια κυρίαρχη και ανεξάρτητη Ελλάδα.”
Ειρηνοδικείο1  Ειρηνοδικείο3 Ειρηνοδικείο4
P1220423
Ειρηνοδικείο5 Ειρηνοδικείο6 Ειρηνοδικείο7  Ειρηνοδικείο9 Ειρηνοδικείο10 Ειρηνοδικείο11
P1220428
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας